1

Uitstapjes vlakbij Stadslandgoed De Kemphaan

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

Stad & Natuur Almere

almere, Flevoland (0.28km)  -  Beleef de natuur in en rond Almere op een directe en toegankelijke manier met Stad & Natuur Almere! Bezoek de kinderboerderijen, Het Den Uylpark of Het Vroege Vogel Bos en geniet van de natuur of volg een leuke natuurworkshop.

De Groene Kathedraal

almere, Flevoland (1.91km)  -  De Groene Kathedraal is een uniek landschapskunstwerk dat volledig is gemaakt met bomen. De Groene Kathedraal is een levensgrote replica van de Notre Dame in Reims.

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (3.64km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (3.66km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

Thermen La Mer

almere-haven, Flevoland (4.27km)  -  Geniet in een mooie bosrijke omgeving van alle luxe saunafaciliteiten van Thermen La Mer. Zoals de unieke Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin.

Van iedere gast een karikatuur!

almere, Flevoland (4.37km)  -  Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

Bowling Almere

almere, Flevoland (4.6km)  -  Ga bowlen bij Bowling Almere. Hier wachten maar liefst 24 supermoderne bowlingbanen! De banen zelf zijn wit en worden verlicht door LED-lampen die van kleur wisselen. Maak je avond bowlen compleet met een grillarrangement.

Kunstlinie

almere, Flevoland (4.77km)  -  Kunstlinie in Almere biedt theatervoorstellingen van cabaret tot dans en van zang tot musical. Bekijk ook interessante tentoonstellingen in de expositieruimte.

The Game Box Almere

almere, Flevoland (4.88km)  -  Daag elkaar uit voor de autorace van je leven of speel klassiekers als flipperkast, air hockey en minibasketbal. Bij The Game Box vind je spelletjes voor iedereen. Win 'tickets' en wissel ze in voor toffe prijzen!

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (4.89km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (5km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Almere Centrum

almere, Flevoland (5.01km)  -  Welkom in de citymall! Almere Centrum is reusachtig. Zeker 400 winkeliers hebben zich hier gevestigd. Bezoek ook het overdekte gedeelte: Citymall.

The Coffee Cat

almere, Flevoland (5.03km)  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadslandgoed De Kemphaan