Uitstapjes vlakbij Museum De Heksenwaag

-in the spotlights-

Theetuin de Kwakel

snelrewaard, Utrecht (0.93km)  -  Geniet van zelfgemaakte hapjes in Theetuin de Kwakel. Het enige wat u nog hoeft te doen is gaan zitten aan de prachtig gedekte tafel.

De Steinsetuin - Brasserie en theetuin

haastrecht, Zuid-Holland (5.74km)  -  Geniet in De Steinsetuin van de natuur op het platteland, met een kopje thee en een vers stukje taart erbij in de theetuin of in de brasserie. Vergeet niet de boerenthee te proeven met taart en bonbons!

-in the spotlights-

TukTuk verhuur Woerden

woerden, Utrecht (6.71km)  -  Toet toet! Om de show te stelen heb je helemaal geen dure auto nodig. Spring in een flitsende rode of blauwe TukTuk van TukTuk verhuur Woerden en maak de blits.

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (6.8km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (6.83km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Het Klooster Woerden

woerden, Utrecht (6.93km)  -  Het Klooster in Woerden is het centrum voor kunsteducatie en podiumkunsten. Ze beschikken over een muziekschool, dansschool en theaterschool.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (7.01km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (7.04km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland (8.58km)  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (8.76km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum De Heksenwaag