1

Uitstapjes vlakbij Boomkwekerijmuseum

Ski & Snowboard Xperience

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (2.54km)  -  Na een paar lessen bij Ski & Snowboard Xperience ben jij helemaal klaar voor de echte pistes in Oostenrijk! Oefenen kan door de rollerband op de eindeloze helling. Via de spiegel kun je je bewegingen controleren.

geopend, seizoen: elke dag geopend 

Gouwebad De Sniep

waddinxveen, Zuid-Holland (4.02km)  -  Zwembad De Sniep is een mooi subtropisch zwembad van alle gemakken voorzien. Met stoomcabines en een 55 meter lange glijbaan is dit zwembad leuk voor iedereen!

elke dag geopend 

Archeon: ontmoet Romeinen, Vikingen en prehistorische boeren!

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.62km)  -  Indrukwekkende poorten, bruggen, tempels: historische gebouwen in het Archeon nemen bezoekers mee terug in de Nederlandse geschiedenis. Zwerf door de prehistorie, ontmoet de Romeinen en leer zwaardvechten en boogschieten, of kalligraferen!

geopend van open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Streekmuseum Reeuwijk

reeuwijk, Zuid-Holland (4.67km)  -  De geschiedenis van de Reeuwijkse Plassen komt tot leven in het Streekmuseum Reeuwijk. Een verhaal over turfwinning, Goudse boerenkaas en botenbouw.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 november, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Eropuit op een E-Chopper

bodegraven, Zuid-Holland (4.98km)  -  Met een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving. Ontdek de mooiste pareltjes uit je regio tijdens je route.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

gouda, Zuid-Holland (5.03km)  -  Op een mooi plek, tussen twee woonwijken in, ligt de monumentale boerderij waar kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd. Een plek waar kinderen en ouderen in contact komen met flora en fauna.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op maandag 

Openluchtzwembad De Fuut

reeuwijk, Zuid-Holland (5.06km)  -  De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 3 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (5.14km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (5.16km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in dit veenlandschap. Zwemmen, surfen, kanoën en luieren aan de waterkant, dat kan bij de Reeuwijkse Plassen.

elke dag geopend 

Speel- en dierenpark De Oude Zustertuin

bodegraven, Zuid-Holland (5.17km)  -  Deze voormalige kloostertuin in Bodegraven geeft ontspanning tussen de dieren. Kinderen maken kennis met de natuur en ravotten op de speelplaats.

elke dag geopend 

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (5.23km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Sint Willibrorduskerk Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (5.24km)  -  In Bodegraven staat de Sint Willibrorduskerk. Deze kerk beschikt over een prachtig orgel, gebouwd door de beroemde orgelmaker Michaël Maarschalkerweerd.

open op maandag, woensdag en vrijdag 

Spring als een stuntman bij Jumpsquare Gouda

gouda, Zuid-Holland (5.3km)  -  Waan je een ware stuntman in indoor trampolinepark Jumpsquare Gouda. Maak flikflaks op de aaneengeschakelde trampolines of probeer een salto vanaf de trapeze!

's maandags gesloten 

Het Kookstation

bodegraven, Zuid-Holland (5.33km)  -  Kom koken in het oude stationsgebouw van Bodegraven! Het historische NS-station is omgetoverd tot een ware kookstudio. Voel de culinaire passie en leer nieuwe technieken.

elke dag geopend 

Parkvilla Alphen aan den Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.43km)  -  Ontdek je talent bij filmhuis en theater Parkvilla, het centrum voor kunsteducatie, cursussen en workshops.

elke dag geopend 

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (5.44km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (5.6km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

elke dag geopend 

Monkey Town Gouda

gouda, Zuid-Holland (5.61km)  -  In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

elke dag geopend 

Groenhovenbad Gouda

gouda, Zuid-Holland (5.82km)  -  Het Groenhovenbad is het zwembad in Gouda. Een groot en multifunctionele plek voor vrije tijd en vergaderen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boomkwekerijmuseum