1

Uitstapjes vlakbij Kasteeltuinen Landgoed Weldam

Klompenmuseum Goor

goor, Overijssel (2.08km)  -  Hollandser dan Hollands! Ga in het Klompenmuseum Goor op ontdekkingstocht langs de ontwikkeling van de klomp. De houten schoen is kenmerkend voor Nederland en dus zeker een museum waard!

Pitch&Putt Twente

diepenheim, Overijssel (2.37km)  -  Pitch&Putt Golf heeft als doel om golf aan te bieden voor een lage prijs. Dit kan bijvoorbeeld op het Twentse platteland in het gezellige plaatsje Diepenheim.

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (3.02km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

Museum Eungs Schöppe

markelo, Overijssel (5.99km)  -  Museum Eungs Schöppe heeft in het voorjaar en najaar regelmatig wisselende tentoonstellingen van klederdrachten, mutsen en stoffen uit Twente. De vaste collectie van merklappen en letterdoeken is de trots van het museum.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (8.38km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (8.48km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

't Witte Hoes - restaurant en bowling

rijssen, Overijssel (8.6km)  -  De zes bowlingbanen van Bowlingcentrum 't Witte Hoes vormen het toneel van een keiharde strijd. Wie gooit de eerste strike? Kom ook naar 't Witte Hoes voor andere groepsuitjes of om iets te eten in het restaurant. Vier je groepsuitje of feestje...

Zompen Museum

enter, Overijssel (9.13km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland (9.32km)  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (10.16km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Museum No Hero

delden, Overijssel (10.79km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteeltuinen Landgoed Weldam