Uitstapjes vlakbij Kulturhus Borne

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (0.39km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (4.02km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (4.56km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. Ook worden er wandelingen en andere activiteiten georganiseerd.

Historisch Museum Hengelo

hengelo, Overijssel (4.84km)  -  Het Historisch Museum Hengelo houdt de herinnering aan de geschiedenis van deze Twentse stad levend. Hier zie je onder andere de foto- en documentatieverzameling waar Stichting Oald Hengel in 1937 mee begon.

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (5.16km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Museum No Hero

delden, Overijssel (5.23km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (5.45km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (6.43km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (7.61km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kulturhus Borne