Kunstuitleen Alberts Galerie

almelo, Overijssel (0.11km)  -  Op zoek naar mooie kunst voor aan de muur? Bij Kunstuitleen Almelo bent u aan het juiste adres voor mooie kunstwerken. Om te kopen, te lenen of te bezichtigen.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (0.2km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Huis Van Katoen en Nu

almelo, Overijssel (0.28km)  -  Het Huis van Katoen en Nu begon met een musical. Nu is er ook een lijfelijke plek waar Almeloërs elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en hun eigen iconen een plek geven.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel (0.33km)  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Theater Hof 88

almelo, Overijssel (0.36km)  -  Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

Kunsthal Hof 88

almelo, Overijssel (0.39km)  -  Puur genieten van creativiteit bij Kunsthal Hof 88. Ook voor kinderen, want Kunsthal Hof 88 heeft met 'Kinderen Kijken Kunst' een speciaal programma.

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (0.75km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Preston Palace Subtropisch zwemparadijs

almelo, Overijssel (1km)  -  Waag je in de stroomversnelling, sluip over de loopbrug of verstop je achter een van de watervallen. Bij Preston Palace is het dolle pret! Geniet in de Wellness van stoombad of sauna of ontspan in de behandelruimtes.

Preston Palace indoor kermis

almelo, Overijssel (1km)  -  De indoor kermis bij uitgaanscentrum Preston Palace is een gezellig dorpsplein met een aantal spectaculaire attracties. Trotseer de Jumping Star of daag je vrienden uit tijdens een ritje in de botsauto's.

Stadsboerderij Beeklust

almelo, Overijssel (1.94km)  -  Stadsboerderij Beeklust geeft bezoekers een goed beeld van een boerenbedrijf uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

Intratuin Almelo

almelo, Overijssel (2.53km)  -  Genoeg inspiratie opgedaan tijdens de tocht door de mooie Intratuin in Almelo? Neem plaats in het tuincafé en ontdek wat culinair verwennen is!

Zwembad De Kolk

wierden, Overijssel (4.97km)  -  Zwembad De Kolk in Wierden heeft alles in huis voor een leuk dagje zwemmen: een recreatiebad, een peuter- en kleuterbad, whirlpools en massagestralen.

Recreatieplas Het Lageveld Wierden

wierden, Overijssel (5.72km)  -  Recreatieplas Het Lageveld in Wierden is een fijne plek om te ontspannen en te sporten voor jong en oud. Kinderen ravotten lekker op het brede zandstrand en in de plas, terwijl ouders genieten van het zonnetje.

Historisch Museum Vriezenveen

vriezenveen, Overijssel (6.9km)  -  Wat hebben één van de grootste branden in de Nederlandse geschiedenis, het (inter)nationaal bekende ondergoed van Jansen en Talinus en de grootste bankroof in Nederland met elkaar te maken?

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (7.04km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

Golfclub De Koepel Wierden

wierden, Overijssel (7.13km)  -  Op de plaats van het vroegere landgoed de Wierdense duinen is nu de gastvrije Golfclub De Koepel te vinden. Een golfbaan met veel afwisseling!

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (7.36km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (7.67km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel (7.74km)  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.

Bungalowpark Hoge Hexel

hoge hexel, Overijssel (7.79km)  -  Bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het mooie Twentse landschap. Dit kleinschalige park ademt luxe en gemoedelijkheid.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (8.26km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (8.59km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

Klompenmuseum Sköpke

enter, Overijssel (8.83km)  -  Meer dan driehonderd klompenmakers maakten van het dorpje Enter een echt klompendorp. Bekijk in dit museum allerlei verschillende soorten van deze oer-Hollandse houten schoenen.

Zompen Museum

enter, Overijssel (8.83km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (8.96km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Huis Verwolde

Huis Verwolde

Bewonder het mooie huis Verwolde Vanbuiten is het statige huis Verwolde al prachtig om te zien, maar ook vanbinnen is het zeker het bewonderen waard! Loop door de ingerichte vertrekken en zie hoe de adellijke familie Van der Borch hier woonde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theaterhotel Almelo