1

Uitstapjes vlakbij MuzeeAquarium Delfzijl

Zwembad Dubbelslag

delfzijl, Groningen (3.09km)  -  Neem een duik in Zwembad Dubbelslag in Delfzijl! Banenzwemmen, aquasporten of zwemles; dit is een zwembad voor echte actievelingen!

elke dag geopend 

Bowlingcentrum Passe Partout Appingedam

appingedam, Groningen (3.87km)  -  Een actief avondje uit is te vinden bij bowlingcentrum Passe Partout! Ook geschikt als vergaderlocatie of feestlocatie.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Damster Wandelingen

appingedam, Groningen (4.88km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis, karakteristieke straatjes en groene parken van Appingedam via Damster Wandelingen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Stad Appingedam

appingedam, Groningen (4.91km)  -  Museum Stad Appingedam is de schatkamer van het stadse verleden van de stad Appingedam. Bijzonder aan het museum is de prachtige zilvercollectie. Daaraan is te zien dat Appingedam een welvarende stad was.

's maandags gesloten 

Mariakerk

krewerd, Groningen (5.65km)  -  De Mariakerk in Krewerd staat er al sinds 1280 en binnen hangt nog altijd de mystieke sfeer van de middeleeuwen. Kom het zestiende-eeuwse orgel bewonderen!

elke dag geopend 

Museum Møhlmann

appingedam, Groningen (6.25km)  -  Kom naar Museum Møhlmann en bekijk kunst die wat voorstelt: realistische en figuratieve kunst.

vandaag nog gesloten, geopend 3 april t/m 18 december, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Kabouterpad in het Steendamsterbos

steendam, Groningen (8.92km)  -  Je ziet meteen dat er iets bijzonders is in het Steendamsterbos. Er staan namelijk twee hoge rode palen met witte stippen, waartussen een paadje begint. Waar zou die heenleiden? Naar de kabouters! Volg de prachtig geschilderde kabouterpalen en...

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van MuzeeAquarium Delfzijl