Uitstapjes vlakbij Modemuseum Hasselt

Jenevermuseum

hasselt, België (0.21km)  -  Jenever is niet aan iedereen besteed, maar de geschiedenis ervan wel! Ontdek alles over deze boeiende drank in het Jenevermuseum in België.

's maandags gesloten 

Het Stadsmus

hasselt, België (0.49km)  -  Leer Hasselt pas echt goed kennen in Het Stadsmus. Dit museum vertelt over de inwoners en de historie van het Vlaamse stadje.

's maandags gesloten 

Rederij Limburgia

hasselt, Limburg-Belgie (1.04km)  -  Rederij Limburgia verzorgt gezellige mini-cruises. Ook kun je het schip Limburgia afhuren voor een feest of privérondvaart.

elke dag geopend 

Japanse Tuin Hasselt

hasselt, België (1.58km)  -  Een stukje Japan in het Belgische Limburg. Waan je in Japan in deze zeventiende eeuwse theetuin: de ideale locatie voor een High Tea.

geopend, 's maandags gesloten 

Plopsa Indoor Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie (1.67km)  -  Kabouter Plop en zijn vrienden ontmoeten? Kom naar Plopsa Indoor in Hasselt!

elke dag geopend 

Jumpsquare Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie (1.76km)  -  Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie, Jumpsquare Hasselt heeft het allemaal!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Openluchtmuseum Bokrijk

genk, België (5.49km)  -  Het Openluchtmuseum Bokrijk laat de Vlaamse historie zien. Ontdek bijvoorbeeld waar onze huidige gebruiken vandaan komen. Het museum heeft ook een speeltuin en een park.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Gemeente Heusden-Zolder

heusden-zolder, Limburg-Belgie (7.48km)  -  Heusden-Zolder is een rustige gemeente, maar daarnaast ook een heerlijke toeristische uitvalsbasis.

elke dag geopend