Modemuseum Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie (0.21km)  -  Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! De indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten vertellen je meer over de mode in de westerse wereld.

Het Stadsmus

hasselt, België (0.31km)  -  Leer Hasselt pas echt goed kennen in Het Stadsmus. Dit museum vertelt over de inwoners en de historie van het Vlaamse stadje.

Sportainmentpark SPARKX

hasselt, Limburg (0.89km)  -  Bij sportainmentpark SPARKX vind je meer dan 50 sporten op 36 attracties onder één dak. Ontdek je nieuwe favoriete sport in Hasselt.

Rederij Limburgia

hasselt, België (1.05km)  -  Rederij Limburgia verzorgt gezellige mini-cruises. Ook kun je het schip Limburgia afhuren voor een feest of privérondvaart.

Japanse Tuin Hasselt

hasselt, België (1.38km)  -  Een stukje Japan in het Belgische Limburg. Waan je in Japan in deze zeventiende eeuwse theetuin: de ideale locatie voor een High Tea.

Jumpsquare Hasselt

hasselt, Limburg (1.58km)  -  Kom springen bij indoor trampolinepark Jumpsquare in Hasselt en jump op alle attracties. Ga de strijd aan op de Battle Beam en versla je tegenstander door je evenwicht te behouden.

Openluchtmuseum Bokrijk

genk, België (5.39km)  -  Het Openluchtmuseum Bokrijk laat de Vlaamse historie zien. Ontdek bijvoorbeeld waar onze huidige gebruiken vandaan komen. Het museum heeft ook een speeltuin en een park.

Gemeente Heusden-Zolder

heusden-zolder, Limburg-Belgie (7.68km)  -  Heusden-Zolder is een rustige gemeente, maar daarnaast ook een heerlijke toeristische uitvalsbasis.

Oostappen Vakantiepark Hengelhoef

houthalen-helchteren, Limburg-Belgie (12.76km)  -  Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren is met 120 hectare plezier een van de leukste recreatieparken van België. Geniet van het zwemparadijs.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jenevermuseum