Uitstapjes vlakbij Partyboten van Boot10.NL

Bimhuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.04km)  -  Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

Amsterbike fietstours door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Naar de mooiste plekjes van Amsterdam op oer-Hollandse wijze. Amsterbike neemt je mee tijdens een fietstocht door historisch Amsterdam: langs de grachten, over tientallen bruggetjes, langs de prachtige grachtenpanden.

Rederij Nassau

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  De mooie grachten van Amsterdam zijn een bezoekje zeker waard! Geniet volop op het water in een luxe sloep of salonboot van Rederij Nassau.

NEMO Science Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  In NEMO Science Museum, het opvallende groene gebouw aan het IJ, ontdek je hoe fascinerend wetenschap en technologie kan zijn. Beleef een dag vol leuke experimenten, tentoonstellingen en workshops. Voor een actieve dag over wetenschap en technologie.

Rederij Aemstelland

amsterdam, Noord-Holland (0.77km)  -  Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.88km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.88km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (0.98km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (1km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (1.01km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (1.04km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Partyboten van Boot10.NL