Haags Historisch Museum

den haag, Zuid-Holland (0.13km)  -  Het Haags Historisch Museum ligt in hartje Den Haag en verhaalt de geschiedenis van onze politieke hoofdstad.

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.14km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Museum Bredius

den haag, Zuid-Holland (0.2km)  -  Het Brediusmuseum toont de nagelaten werken van kunstkenner en oud-museumdirecteur Abraham Bredius.

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.24km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.27km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.29km)  -  Volg een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

Escher in Het Paleis: laat je verwarren!

den haag, Zuid-Holland (0.31km)  -  Niets is wat het lijkt in Escher in Het Paleis! In dit museum zijn kinderen groter dan hun ouders, groeien vogels uit Hollandse weiden en worden bezoekers constant op het verkeerde been gezet met de kunstwerken van M.C. Escher.

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.32km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

Atrium City Hall

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

Museum de Gevangenpoort

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  In het hart van historisch Den Haag is museum De Gevangenpoort gevestigd. Beleef de geschiedenis van misdaad en straf.

Galerij Prins Willem V

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Galerij Prins Willem V is een grote luxe zaal tot de nok toe gevuld met schilderijen en geeft een beeld van de verzameling van Prins Willem V. Bewonder werk van oude meesters als Peter Paul Rubens en Paulus Potter.

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

Pathé Spuimarkt

den haag, Zuid-Holland (0.34km)  -  Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Havana Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.35km)  -  Vier het leven bij Havana Den Haag! Dit café is een gezellige eet- en dansgelegenheid met Cubaanse invloeden.

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.39km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (0.39km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.4km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.44km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.46km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (0.48km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (0.49km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

seeRotterdam

seeRotterdam

Scoor nu korting op je fietstour! Ga samen met een gids op zoek naar de hotspots van Rotterdam. Op de fiets! Tijdens de fietstocht ontdek je de leukste plekken en de oudste geheimen van de havenstad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mauritshuis