1

Uitstapjes vlakbij Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

Hart van het Groene Woud

boxtel, Noord-Brabant (1.72km)  -  Wandel van station Boxtel naar station Best door bossen en landgoederen. Wie weet spot je wel een edelhert in natuurgebied De Scheeken!

Recreatieplas De Langspier

boxtel, Noord-Brabant (1.78km)  -  Recreatieplas De Langspier is een natuurzwembad tussen Boxtel en Esch. Geniet van het heldere water, een uitgestrekt zandstrand en de groene ligweiden.

Museum Vekemans

boxtel, Noord-Brabant (1.98km)  -  Wassen en strijken lijkt zo gewoon, maar wie iets beter kijkt ziet een hele boeiende geschiedenis. In het Museum Vekemans duikt de bezoeker in deze geschiedenis!

Podium Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (2.21km)  -  Podium Boxtel is een klein en knus theater, met een divers programma.

Oertijdmuseum Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (2.89km)  -  Oertijdmuseum Boxtel brengt de geschiedenis van Nederlandse aarde in beeld. Het museum heeft 1000 vierkante meter aan expositieruimtes. Er ligt onder andere een skelet van één van de oudste mensen ooit gevonden: Lucy.

Uitkijktoren Tour de Frans

boxtel, Noord-Brabant (3.2km)  -  Ontdek het afwisselende landschap van de Kampina en beklim de ronde stalen ros vernoemd naar de boswachter Frans Kapteijns!

Kinderboerderij Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (3.38km)  -  Kom met je kids naar Kinderboerderij Boxtel! Je vindt hier ezels, koeien, geiten, schapen en nog veel meer dieren.

Automuseum Classic Park

boxtel, Noord-Brabant (3.92km)  -  Ben je een liefhebber van oldtimers? Dan is Classic Park jouw paradijs! Hier kun je je vergapen aan de fonkelende motorkappen van Ferrari's, Rolls-Royce en Porsches. De collectie wisselt voortdurend door in- en verkoop van de auto's.

Pannenkoekenhuis Belveren

haaren, Noord-Brabant (4.24km)  -  Pannenkoekenhuis Belveren ligt in het Brabantse dorp Haaren, vlakbij Oisterwijk. Het pannenkoekenhuis ligt bij het prachtige natuurgebied Kampina. Schuif aan want de keuze uit pannenkoeken is hier ruim. Er staan meer dan 290 soorten op de menukaart.

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant (5.12km)  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

De Rode Haktol

oirschot, Noord-Brabant (5.49km)  -  De Rode Haktol is een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich uitstekend in de lego- en videohoek terwijl de ouders kiezen uit één van de 240 verschillende soorten pannenkoeken!

Natuurtheater Oisterwijk

oisterwijk, Noord-Brabant (5.68km)  -  Als een Romeins amfitheater ligt Natuurtheater Oisterwijk in de Brabantse bossen. Elke zomer bruist het hier van de voorstellingen en activiteiten.

Piet Plezier Recreatie

oisterwijk, Noord-Brabant (6.04km)  -  Geniet van de Brabantse natuur met Piet Plezier. Dit recreatiepark verhuurt leuke skelters of trapkarren voor het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld de bossen van Oisterwijk!

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

oisterwijk, Noord-Brabant (6.31km)  -  Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk is een prachtig restaurant voor jong en oud. Op de bovenverdieping van het restaurant is het rijk van Niels: een speeljungle met klim- en glijbanen en zelfs een cockpit met playstations.

Gallery van Dun

oisterwijk, Noord-Brabant (6.74km)  -  Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

Binnenspeeltuin Kidsplaza Vught

vught, Noord-Brabant (6.76km)  -  Spelen was nog nooit zo leuk! Kidsplaza Vught heeft de leukste speeltoestellen voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kom klimmen, bouwen en springen in dit overdekte speelparadijs.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

oisterwijk, Noord-Brabant (7.05km)  -  In het midden van Brabant bevindt zich Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het gebied is enorm en voor wandelaars is het heerlijk om door het grote stuifzandgebied te banjeren.

OERRR Speelnatuur Oisterwijk

oisterwijk, Noord-Brabant (7.18km)  -  In het hart van de Oisterwijkse Bossen en Vennen vind je OERRR Speelnatuur Oisterwijk. Hier is spelen nog echt een avontuur! Hutten bouwen, klimmen, of spelen in het water: overal is wel iets spannends te doen. Ook voor kinderen met een beperking.

Museum Romeins Halder

sint-michielsgestel, Noord-Brabant (7.65km)  -  Waan je in de Romeinse tijd in Museum Romeins Halder! Hier komen archeologische vondsten uit de Romeinse tijd tot leven.

Recreatieplas De IJzeren Man

vught, Noord-Brabant (7.7km)  -  Recreatiepark De IJzeren Man biedt volop vermaak, vooral in de zomerpark. Kom lekker roeien, zwemmen of waterfietsen! Een heerlijk dagje aan het water, met je voeten in het zand!

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (7.78km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Pitch & Putt Golf Oirschot

oirschot, Noord-Brabant (8.07km)  -  Verbeter sportkunsten op de banen van Pitch & Putt Golf Oirschot. Op deze gloednieuwe golfbaan staan de golfers midden in de Brabantse natuur.

Geniemuseum

vught, Noord-Brabant (8.12km)  -  In het Geniemuseum leer je alles over het leger en oorlogsgeschiedenis. Hier is binnen en buiten van alles te vinden over de Genie, een onderdeel van de Landmacht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rozenbedrijf De Vorst Boxtel