1

Uitstapjes vlakbij Monique de Kleijn -...

Binnenspeeltuin Kidsplaza Vught

vught, Noord-Brabant (0.71km)  -  Spelen was nog nooit zo leuk! Kidsplaza Vught heeft de leukste speeltoestellen voor kinderen tot en met twaalf jaar. Kom klimmen, bouwen en springen in dit overdekte speelparadijs.

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (1.79km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Recreatieplas De IJzeren Man

vught, Noord-Brabant (1.91km)  -  Recreatiepark De IJzeren Man biedt volop vermaak, vooral in de zomerpark. Kom lekker roeien, zwemmen of waterfietsen! Een heerlijk dagje aan het water, met je voeten in het zand!

Geniemuseum

vught, Noord-Brabant (2.1km)  -  In het Geniemuseum leer je alles over het leger en oorlogsgeschiedenis. Hier is binnen en buiten van alles te vinden over de Genie, een onderdeel van de Landmacht.

Nationaal Monument Kamp Vught

vught, Noord-Brabant (2.81km)  -  Kamp Vught was één van de drie concentratiekampen in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het kamp was een werkplaats waar Philipsproducten werden gemaakt.

Museum Romeins Halder

sint-michielsgestel, Noord-Brabant (2.9km)  -  Waan je in de Romeinse tijd in Museum Romeins Halder! Hier komen archeologische vondsten uit de Romeinse tijd tot leven.

Paleisbrug Den Bosch: brug en park in één

den bosch, Noord-Brabant (4.45km)  -  Bomen langs de trap, struiken om je heen terwijl je het spoor oversteekt: de Paleisbrug in Den Bosch is brug en park ineen. En je hebt ook nog eens een weids uitzicht over de Bossche Broek en rivier de Dommel.

Vestingwallen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.53km)  -  De wallen en bastions in het oosten en zuiden van Den Bosch zijn prachtig gerestaureerd. Wandel over de wallen met uitzicht over de historische binnenstad en natuurgebied het Bossche Broek.

Bastionder Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.53km)  -  Ontdek de geschiedenis van vestingstad Den Bosch in het Bastionder in Bastion Oranje. Je staat er oog in oog met de 500 jaar oude stadsmuren. En met het enorme kanon De Boze Griet.

Westerpark Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.71km)  -  In het westen van Den Bosch ligt het koele Westerpark: drie rechthoekige eilanden met elkaar verbonden door strakke paden en bruggetjes. Op een van de eilandjes ligt een speeltuintje.

Design Museum Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.77km)  -  De jonge en eigenzinnige collectie van het nieuw gebouwde Design Museum Den Bosch is voor iedereen te bewonderen.

Van Dalen Cigars Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.77km)  -  Van Dalen Cigars is één van de beste sigarenwinkels van Nederland. Ervaar de chique sfeer van vroeger terwijl je een sigaartje opsteekt in de lounge.

De Dobbelsteen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.82km)  -  Bij De Dobbelsteen wordt shoppen voor ieder kind een feest! Bezoek de vrolijke speelgoedwinkel in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vol robuust houten speelgoed, nostalgische spellen en leuke knutseldozen.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (4.83km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Café De Graven van Leuven

den bosch, Noord-Brabant (4.86km)  -  In hartje Den Bosch ligt café De Graven van Leuven. Dit café is uitermate geschikt voor een gezellige borrel of een heerlijke lunch.

Oertijdmuseum Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (4.89km)  -  Oertijdmuseum Boxtel brengt de geschiedenis van Nederlandse aarde in beeld. Het museum heeft 1000 vierkante meter aan expositieruimtes. Er ligt onder andere een skelet van één van de oudste mensen ooit gevonden: Lucy.

Barrique Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.89km)  -  Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (4.91km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.

Kindertheater Pietepaf

den bosch, Noord-Brabant (4.92km)  -  Elke zaterdag en zondag kunnen kinderen in Kindertheater Pietepaf genieten van een kindervoorstelling. Een verjaardagsfeestje vieren kan hier ook!

Van Gogh Nationaal Park

den bosch, Noord-Brabant (4.92km)  -  De prachtige landschappen van meesterschilder Vincent van Gogh kun je terug vinden in het hart van Brabant. Het Van Gogh Nationaal Park verzamelt de Brabantse natuur onder één hoed.

Vergaderen in De Spie

den bosch, Noord-Brabant (4.92km)  -  Vergaderen midden in het bruisende centrum van Den Bosch? Dat kan in vergaderlocatie De Spie.

Zuiderpark Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.95km)  -  Naast het bolwerk van Den Bosch ligt het Zuiderpark. Plof neer in het gras om te relaxen of voor een picknick en ontdek de vele grappige beelden.

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (4.96km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Pannenkoekenboot Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (4.98km)  -  Stap met je familie of vrienden aan boord van het nostalgische schip 'Ouwe Dirk'. Hier worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Terwijl de pannenkoekenboot van Rederij Wolthuis langzaam het centrum van Den Bosch uit vaart, heb jij de eerste...

Rondvaart door Den Bosch met Rederij Wolthuis

den bosch, Noord-Brabant (4.98km)  -  Vaar over de Dieze en geniet vanaf het water van het authentieke centrum van Den Bosch. De nostalgische rondvaartboot 'Ouwe Dirk' past helemaal in deze historische context. De tocht gaat langs de citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Monique de Kleijn - Bloemsierkunst met Stijl