1

Uitstapjes vlakbij Galerie Sous-Terre

Rusheuvel - bowling, sport, event

oss, Noord-Brabant (4.01km)  -  Zoek je een intensieve of meer een rustige balsport? Ga de sportieve uitdaging aan op de tennis- of bowlingbanen van Rusheuvel. In de bijbehorende sport- of evenementenhal kun je terecht voor een beurs, sporttoernooi of concert.

-aanbevolen door adverteerder-

Kinepolis Oss

oss, Noord-Brabant (4.74km)  -  Een filmpje kijken in Oss? Ga naar de bioscoop Kinepolis, waar in de vijf zalen de nieuwste films te zien zijn.

Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke

macharen, Noord-Brabant (4.87km)  -  't Vunderke is een gastvrije locatie. In de zaal van de Feesterij is zo ongeveer iedereen uit Macharen en omstreken getrouwd. Minstens zo gezellig is de Brasserie L' église dat een zeer flexibele menukaart heeft met gerechten in verschillende maten.

Museum Jan Cunen

oss, Noord-Brabant (4.92km)  -  Bewonder in Museum Jan Cunen negentiende-eeuwse schilderkunst en de geschiedenis van Oss.

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (4.96km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

oss, Noord-Brabant (5.3km)  -  Konijnen huppelen rond en de schapen en geiten komen nieuwsgierig dichterbij. Welkom op natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoekk! Knuffel en leer hier alles over de dieren aan de hand van de leuke weetjes die je bij de dierenverblijven vindt.

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (5.3km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

Natuurgebied Maasbommelse Waard

maasbommel, Gelderland (5.42km)  -  De Maasbommelse Waard is een jong Natuurgebied waar je heerlijk langs de rivier kunt struinen. Kom hier uitwaaien, zie hoe de riviernatuur zich ontwikkelt en zoek naar de vele vogels!

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (6.02km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

Openluchtzwembad De Zeven Morgen

dreumel, Gelderland (6.21km)  -  Op zomerse dagen is openluchtzwembad De Zeven Morgen een prima bestemming. Dit zwembad staat garant voor een dag waterpret met het hele gezin.

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (7.3km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalf: het mag op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen.

Restaurant en visvijvers 't Mun

appeltern, Gelderland (7.76km)  -  Langs de visvijvers van 't Mun in Appeltern turen hengelaars naar hun dobber in de hoop dat een zalm, forel of meerval bijt. Het complex heeft maar liefst zeven visvijvers en een rivier. Op de menukaart staat uiteraard ook vis.

Openluchttheater Hoessenbosch

berghem, Noord-Brabant (8.62km)  -  In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof

appeltern, Gelderland (8.64km)  -  Kabouters, heksen, prinsen en prinsessen: ontmoet ze in pannenkoekenrestaurant 't Sprookjeshof! Geniet van de speciale kabouterpannenkoekjes.

Vrije markt Wamel

wamel, Gelderland (9.23km)  -  In het landelijke Wamel vind je een gezellige snuffelmarkt met ruim 350 kramen. Ook kun je hier zelf je spulletjes verkopen.

Circuit Park Berghem

berghem, Noord-Brabant (9.44km)  -  Karten is topsport! Dat is te ervaren op Circuit Park Berghem op een circuit van 1300 meter.

Appeltern Adventure Gardens

appeltern, Gelderland (9.69km)  -  Inspiratie nodig voor de tuin? Wandel door de Appeltern Adventure Gardens en vind een schat aan ideeën in de meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen. Voor kinderen is er een Adventure eiland om zich op uit te leven.

Museumgemaal Caners

den bosch, Noord-Brabant (9.85km)  -  Nederland is waterland. Maar hoe kwamen wij met onze voetjes op het droge? Ontdek de geschiedenis van het waterschap in Museumgemaal Caners. Deze maalde vroeger de achterliggende polders droog.

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (9.91km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

Museum Tweestromenland

beneden-leeuwen, Gelderland (9.92km)  -  Duik in het leven van de inwoners van het Land van Maas en Waal in het museum Tweestromenland!

Libéma Autotron Rosmalen Zakelijk

rosmalen, Noord-Brabant (10.19km)  -  Wie op zoek is naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement, kan veel kanten op bij beurzen- en evenementenlocatie Autotron Rosmalen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenactiviteit: het is beide mogelijk.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (10.3km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Sous-Terre