Uitstapjes vlakbij Museumboerderij De...

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

ruinerwold, Drenthe (2.03km)  -  Proef eens een echt Drentse Koe ijsje, gemaakt van verse melk. Speel daarna een potje boerenbiljart of verdwaal in het doolhof.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Het Groene Geschenk

ruinerwold, Drenthe (3.79km)  -  Ontdek alles over kaarsen en boomkwekerij bij Het Groene Geschenk in Ruinerwold. Koop, maak en recycle kaarsen!

elke dag geopend 

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt!

oirschot, Noord-Brabant (4.1km)  -  Op een Pitch&Putt golfbaan is iedereen welkom! Nog nooit een golfbal geslagen? Deze moderne variant van het golfspel is toegankelijk voor iedereen, betaalbaar en niet al te moeilijk.

's maandags gesloten 

Drukkerijmuseum Meppel

meppel, Drenthe (5.28km)  -  In het centrum van Meppel staat een monumentaal gebouw dat in 1995 omgedoopt is tot het Drukkerijmuseum. Beleef de drukkunst vanaf de prehistorie.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Pannenkoekenschip De Liberté

meppel, Drenthe (5.39km)  -  In het centrum van Meppel ligt een honderd jaar oude klipper afgemeerd: De Liberté. Ruige zeebonken zijn hier niet meer, maar wel heerlijke pannenkoeken.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Schouwburg Ogterop Meppel

meppel, Drenthe (5.48km)  -  Schouwburg Ogterop biedt voor ieder wat wils: van theater en cabaret tot dans en toneel. Een voorstelling bijwonen in Schouwburg Ogterop is voor iedereen een bijzondere herinnering.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Beeldenpark De Havixhorst

schiphorst, Drenthe (5.91km)  -  Bezoek het Beeldenpark De Havixhorst in Schiphorst en geniet van de prachtige kunstwerken midden in de natuur. Ontdek de moderne figuratieve beeldhouwkunst.

's maandags gesloten 

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (6.16km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

elke dag geopend 

Klimpark Hesselingen

meppel, Drenthe (6.16km)  -  Tokkelen, klimmen, klauteren en het parcours op grote hoogte bedwingen. Eng? Hoe gek je het maakt bepaal je zelf bij Klimpark Hesselingen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Vlinderparadijs Papiliorama

havelte, Drenthe (6.65km)  -  In Vlinderparadijs Papiliorama kun je wandelen door een wereld van exotische vlinders en genieten van bloemen en planten.

elke dag geopend 

Intratuin Meppel

staphorst, Overijssel (6.91km)  -  Zet de bloemetjes een heerlijk buiten en kom langs bij tuincentrum Intratuin Meppel. Intratuin Meppel verkoopt naast tuinbenodigdheden ook Roots.

's zondags gesloten 

Solextoertocht langs het Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (7.54km)  -  Toer op een ontspannen manier door Drenthe. Stap op een ouderwetse solex en maak een mooie rit door het bosrijke Dwingelderveld. Geniet van de natuur en de gezelligheid!

geopend op afspraak of bel +31 (0)611 256 246 / +31 (0)522 472 710 

Nostalgische Paardentram De Nije Brink

ansen, Drenthe (7.95km)  -  Op de paardentram bekijken bezoekers rustig het oude Drentse esdorpenlandschap. Combineer het met een stop voor spelletjes of andere leuke activiteiten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumboerderij De Karstenhoeve