1

Uitstapjes vlakbij Romeins Archeologisch Museum

IJslandvaarder Amandine - TIJDELIJK GESLOTEN

oostende, België (7.55km)  -  Stap aan boord van de Amandine, de laatste IJslandvaarder. Een levensechte herinnering aan de Vlaamse visserijgeschiedenis!

geopend op afspraak of bel +32 (0)59 25 80 22 

Scheepsmuseum Mercator

oostende, West-Vlaanderen (7.77km)  -  Mercator is een oud opleidingsschip en is te bezichtigen als nautisch museum.

's maandags gesloten 

Fort Napoleon

oostende, België (7.77km)  -  Napoleon vreesde een aanval van Engeland en bouwde een imposant fort in de duinen van Oostende. Napoleon is allang verdwenen, maar het fort staat er nog!

's maandags gesloten 

Mu.ZEE

oostende, West-Vlaanderen (7.79km)  -  Ontdek de verhalen van de rijke Belgische kunst in de 19e en 20e eeuw! Mu.ZEE laat je op een vrije en ongedwongen manier omgaan met kunst.

's maandags gesloten 

Oostendse Visserskaai

oostende, West-Vlaanderen (7.8km)  -  Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

elke dag geopend 

Havenrondvaart in Zeebrugge

zeebrugge, West-Vlaanderen (8.08km)  -  Maak een rondvaart door de grote haven van Zeebrugge met passagiersboot 'Zephira'. Onderweg zie je het havenbedrijf in volle actie, een spektakel om te zien.

vandaag nog gesloten, geopend 12 april t/m 17 oktober 

Kursaal Oostende

oostende, België (8.33km)  -  Kursaal Oostende is een prachtig historisch gebouw. Centraal ligt de grote concertzaal waar de grootste sterren der aarde hebben opgetreden. Rondom de zaal vind je verschillende restaurants, loungebars en een casino.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Romeins Archeologisch Museum