Uitstapjes vlakbij Romeins Archeologisch Museum

Lange Max Museum

koekelare, Belgie (7.76km)  -  In het Lange Max Museum ontdek je alles over de Duitse kant van de Eerste Wereldoorlog. Er is speciale aandacht voor het reusachtig kanon Lange Max, dat werd gebruikt om Duinkerke te beschieten.

Fort Napoleon

oostende, Belgie (7.77km)  -  Napoleon vreesde een aanval van Engeland en bouwde een imposant fort in de duinen van Oostende. Napoleon is allang verdwenen, maar het fort staat er nog!

Mu.ZEE

oostende, West-Vlaanderen (7.79km)  -  Ontdek de verhalen van de rijke Belgische kunst in de 19e en 20e eeuw! Mu.ZEE laat je op een vrije en ongedwongen manier omgaan met kunst.

Oostendse Visserskaai

oostende, West-Vlaanderen (7.8km)  -  Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

Kursaal Oostende

oostende, Belgie (8.33km)  -  Kursaal Oostende is een prachtig historisch gebouw. Centraal ligt de grote concertzaal waar de grootste sterren der aarde hebben opgetreden. Rondom de zaal vind je verschillende restaurants, loungebars en andere ontspanningsgelegenheden.

Villawijk De Concessie

de-haan, West-Vlaanderen (9.92km)  -  De Concessie is een mooie villawijk in De Haan. Alle huizen zijn uitgevoerd in belle-époquestijl. Maak kennis met het eerste hotel met stromend warm water en het oude optrekje van Albert Einstein.

Strand in Oostende

oostende, West-Vlaanderen (10.11km)  -  Het gele zand aan de kust bij Oostende is een geliefde eindbestemming voor dagjesmensen. Geniet ook van het heerlijke strand aan de Noordzee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Romeins Archeologisch Museum