Uitstapjes vlakbij Natuurpark Moor-Veenland

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (2.64km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

elke dag geopend 

Harmonium Museum Nederland - TIJDELIJK GESLOTEN

barger-compascuum, Drenthe (6.49km)  -  Liefhebbers van bijzondere instrumenten genieten in het Harmonium Museum van een uitgebreide collectie van 250 harmoniums.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 60 31 18 

Openluchtmuseum Veenpark

barger-compascuum, Drenthe (6.49km)  -  De bakker, de kruidenier en de turfsteker kunnen nog elke dag in het Veenpark ontmoet worden. In dit veengebied lijkt de tijd stil te staan!

geopend, elke dag geopend 

Industrieel Smalspoor Museum

erica, Drenthe (6.92km)  -  Het Industrieel Smalspoor Museum is een klein en levendig museum rondom alles wat met treinen te maken heeft. Maak een ritje terug in de tijd over een grotendeels origineel spoor, richting de oude turfstrooiselfabriek.

geopend, open op zondag, donderdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (7.48km)  -  Museum Collectie Brands barst van de rariteiten en het erfgoed. Een museum vol verrassingen en ontdekkingen.

's maandags gesloten 

Magische Boswandeling

Magische Boswandeling

Met gratis flesje bronwater Weet jij de mooiste plekjes te vinden in het sprookjesachtige bos van de Emmerdennen, op het hoogste punt van de Hondsrug? Gids Miranda wel. Ze neemt je mee over de kleinste paadjes naar adembenemend mooie plekjes met een magische sfeer. Kom ook mee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurpark Moor-Veenland