Uitstapjes vlakbij Industrieel Smalspoor Museum

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (4.53km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (6.93km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (7.97km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (8.13km)  -  In Museum Collectie Brands kom je de meest uiteenlopende voorwerpen tegen. Van unieke eeuwenoude stukken tot meer alledaagse gebruiksvoorwerpen. Alle voorwerpen brengen een verhaal met zich mee.

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (9.93km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (12.57km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Industrieel Smalspoor Museum