Uitstapjes vlakbij Van Gogh Huis Drenthe

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (4.72km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (4.85km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (5.09km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Industrieel Smalspoor Museum

erica, Drenthe (7.97km)  -  Het Industrieel Smalspoor Museum is een klein en levendig museum rondom alles wat met treinen te maken heeft. Maak een ritje terug in de tijd over een grotendeels origineel spoor, richting de oude turfstrooiselfabriek.

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (8.43km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (8.93km)  -  In Museum Collectie Brands kom je de meest uiteenlopende voorwerpen tegen. Van unieke eeuwenoude stukken tot meer alledaagse gebruiksvoorwerpen. Alle voorwerpen brengen een verhaal met zich mee.

Spabron Hesselerbrug

oosterhesselen, Drenthe (8.99km)  -  Ook zo toe aan een dagje of zelfs een paar dagen complete ontspanning? Kom tot rust in de sauna van Spabron Hesselerbrug en geniet van een ontspannende massage of een beautybehandeling.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Van Gogh Huis Drenthe