1

Uitstapjes vlakbij Restaurant Klein Hartenstein

Beleef de ondergrondse Airborne Experience

oosterbeek, Gelderland (0.12km)  -  Beleef Operation Market Garden zelf in het Airborne Museum en vier de vrijheid! Bezoekers van dit mooie museum beleven de Slag om Arnhem alsof ze er zelf bij zijn.

elke dag geopend 

Filmhuis Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (0.6km)  -  Geniet van leuke films met een klein gezelschap. Bij Filmhuis Oosterbeek staan goede films, gezelligheid en interactie met het publiek centraal.

open op zondag en vrijdag 

De Zomp - Heemtuin

oosterbeek, Gelderland (0.86km)  -  Heemtuin De Zomp maakt bezoekers bekend met meer dan 170 plantensoorten. Wie goed kijkt, merkt ook de prachtige vogels op.

geopend, elke dag geopend 

De Oude Herbergh

oosterbeek, Gelderland (0.92km)  -  De Oude Herbergh is een sfeervol pannenkoekenrestaurant en B&B aan de rand van Oosterbeek. Het centrum en de prachtige Nederrijn liggen op loopafstand.

's maandags gesloten 

Wandelen en exposities in Tuin de Lage Oorsprong

oosterbeek, Gelderland (1.06km)  -  Een bezoek aan Landgoed De Lage Oorsprong is een uitje voor het hele gezin. Genieten rond de mooie tuinen en vijvers.

vandaag nog gesloten, geopend 10 april t/m 28 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Oude Kerk Oosterbeek

oosterbeek, Gelderland (1.13km)  -  De Oude Kerk Oosterbeek is duizend jaar oud en is daarmee een van de oudste kerken van Nederland. Na het geweld van het laatste oorlogsjaar werd ontdekt dat de kerk veel ouder was dan gedacht.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Workshop Knippen voor Vriendinnen

oosterbeek, Gelderland (2.33km)  -  Leer in een dagdeel de basistechnieken van het knippen. Tijdens de gezellige workshops van Cindy Dupiré leert iedereen de fijne kneepjes van het kappersvak.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Papendal

arnhem, Gelderland (2.58km)  -  De eerste Pitch&Putt-baan van Nederland ligt in het Gelderse Arnhem, bij het sportcentrum Papendal.

elke dag geopend 

Prison Experience in de Koepelgevangenis Arnhem

arnhem, Gelderland (3.08km)  -  Altijd al eens willen weten hoe het is om in de gevangenis te zitten, maar niet zo'n boefje? Bezoek dan de Arnhemse Koepelgevangenis voor een echte 'Prison Experience'.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Steenen Camer

arnhem, Gelderland (3.43km)  -  Pannenkoekenhuis De Steenen Camer is gevestigd in een oude Saksische boerderij. Lekker smikkelen in nostalgische stijl. Op steenworp afstand ligt het prachtige natuurgebied Meinerswijk waar kuddes paarden en runderen lopen.

elke dag geopend 

Historisch Museum Wolfheze

wolfheze, Gelderland (3.76km)  -  Historisch Museum Wolfheze vertelt het verhaal van de psychiatrie in de laatste 100 jaar. Het museum heeft een collectie van historische gebruiksvoorwerpen die in de psychiatrie gebruikt werden.

open op woensdag 

Meer dan 700 fietsen in het Mountainbike Museum

arnhem, Gelderland (3.88km)  -  In het Mountainbike Museum vind je meer dan zevenhonderd fietsen van honderdzestig verschillende merken. Deze tempel kunnen echte mountainbikers niet overslaan.

lang weekend (vr za zo) 

Zakelijke bijeenkomsten in Bilderberg Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (3.91km)  -  Op acht kilometer van Arnhem ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Op deze oude en fraaie locatie kunnen diverse zakelijke bijeenkomsten worden georganiseerd.

geopend op afspraak of bel +31 (0)26 - 33 33 420 

Landgoed Duno

doorwerth, Gelderland (3.93km)  -  Landgoed Duno ligt op de stuwwal aan de Nederrijn. Geniet van een heerlijke wandeling door de prachtige en afwisselende landschappen.

elke dag geopend 

Kasteel Doorwerth

doorwerth, Gelderland (3.93km)  -  Drie musea in één kasteel. Dat is in het kort Kasteel Doorwerth. Prachtig gelegen bij de uiterwaarden van de Rijn en een groot natuurgebied voor recreatie.

's maandags gesloten 

Actie: Bezoek kasteel Doorwerth

Huis Zypendaal

arnhem, Gelderland (4.21km)  -  Bezoek het statige en prachtige Huis Zypendaal, waar vroeger een van de belangrijkste families van Arnhem woonde. De buitenplaats rondom het huis is een heerlijke plek om te wandelen.

soms geopend op zondag 

Actie: Boek gemakkelijk tickets

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (4.49km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

geopend, open op vrijdag en zaterdag 

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (4.58km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.

elke dag geopend 

't Pannekoekhuis Schaarsbergen

arnhem, Gelderland (4.58km)  -  In het nostalgische 't Pannekoekhuis, gevestigd in een oude boerderij, worden al sinds 1985 pannenkoeken gebakken. Ideaal ter afsluiting van een dagje uit in één van de attracties vlakbij: het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en De Hoge...

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Klein Hartenstein