Uitstapjes vlakbij Supperclub Amsterdam

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Comedy Walks

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Amsterdam ontdekken en en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

Begijnhof Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Loop door het poortje en ervaar de rust en stilte van Begijnhof Amsterdam, gesticht in 1393. Het is het enige Middeleeuwse hofje dat nog in de hoofdstad te vinden is. Neem ook een kijkje in de Begijnhofkapel, met prachtige schilderijen en glas in...

Walking Dinner Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.26km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Pathé De Munt

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

Pathé Tuschinski

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Bij een bezoek aan het luxueuze Pathé Tuschinski heb je van het begin tot het einde helemaal het gevoel echt een avondje uit te zijn.

House of CT

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Supperclub Amsterdam