Uitstapjes vlakbij Recreatiepark De Koornmolen

Strand Nesselande

rotterdam, Zuid-Holland (3.3km)  -  Voor een strandgevoel hoef je niet naar de Nederlandse kust. Bezoek strand Nesselande aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam voor een heerlijke stranddag.

De Pannekoe - Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (3.73km)  -  Ouderwets genieten voor ouderwetse prijzen! Dat kan bij De Pannekoe in Bleiswijk. Er staan veel verschillende pannenkoeken op het menu, met de meest uiteenlopende ingrediënten.

Outdoor Valley

bergschenhoek, Zuid-Holland (4.16km)  -  Lekker naar buiten ga je met Outdoor Valley. Dit bedrijf organiseert sportieve uitjes voor groepen. Ga het water op voor een dagje suppen, kanovaren of met een zelfgebouwd vlot de rivier af te dalen.

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (4.7km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

Speeltuin De Kievit

berkel en rodenrijs, Zuid-Holland (5.45km)  -  Speeltuin De Kievit beschikt over diverse speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook beschikt de speeltuin over een zwembad.

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (5.55km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

Zwembad De Windas

bergschenhoek, Zuid-Holland (5.69km)  -  Lekker een dagje zwemmen in Bergschenhoek? Ga naar zwembad De Windas. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, dus het is geschikt voor elk weertype!

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (5.7km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

SilverDome

zoetermeer, Zuid-Holland (5.73km)  -  Op het ijs van SilverDome in Zoetermeer gebeurt van alles. Kunstrijders oefenen hun kunsten, ijshockeyers gaan de strijd aan en er wordt gecurld. Hier vind je namelijk de enige officiële curlingbaan van Nederland.

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (5.74km)  -  Stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer is niet zomaar een kinderboerderij. Kinderen kunnen ook op avontuur gaan op het avonturenpad of de waterspeelplaats. Ook valt er van alles te leren over de natuur in de kruiden- en bessentuin en in de...

Zwembad Het Polderbad

nieuwerkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (5.74km)  -  Voor een verkoelende duik en ontspanning is het Polderbad de juiste plek. Aqua-activiteiten, baantjes zwemmen of gillend van de glijbaan!

Dekker Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (5.98km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Zie Zo workshops en uitjes

utrecht, Utrecht (6.31km)  -  Zie Zo workshops en uitjes verzorgt heel verschillende workshops. Zo kun je meedoen aan een workshop schilderen, een workshop salsa dansen, een workshop reclamespot maken en een bootcamp.

Gouwebad De Sniep

waddinxveen, Zuid-Holland (6.46km)  -  Zwembad De Sniep is een mooi subtropisch zwembad van alle gemakken voorzien. Met stoomcabines en een 55 meter lange glijbaan is dit zwembad leuk voor iedereen!

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (6.48km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (6.63km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (6.7km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark De Koornmolen