Uitstapjes vlakbij Boerderij Achtervennen

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (2.21km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

Oeverroute

purmerend, Noord-Holland (3.54km)  -  Geniet van de natuur en wandel de Oeverroute langs de oevers van sloten, grachten en kanalen in Purmerend. De Oeverroute is een collectie verschillende wandelingen langs het water.

Markt Meerland

purmerend, Noord-Holland (4.08km)  -  Haal verse groente en fruit in huis op de wekelijkse markt bij Winkelcentrum Meerland. Iedere woensdag staan de marktkramen gevuld op je te wachten.

Kinderboerderij De Ridder

purmerend, Noord-Holland (4.7km)  -  Het is een grote beestenboel op Kinderboerderij De Ridder. Op de oude stolpboerderij omringd door groene weilanden en een boomgaard wonen konijnen, schapen, pony's en nog veel meer dieren.

Skatepark De Gors

purmerend, Noord-Holland (4.71km)  -  Aan de rand van het Leeghwaterpark vind je het uitdagende Skatepark De Gors. Daag jezelf uit met een skateboard of BMX en probeer de lastigste trucs.

Museumhuis Huis Timmerman

monnickendam, Noord-Holland (4.75km)  -  Boven op het Oude Raadhuis van Monnickendam pronkt een monnik, symbool van de stad. Binnen pronkt de grote zaal met bijzonder goudleerbehang en is het interieur versierd met mooi stucwerk. Kom ook eens kijken achter de gevel van dit mooie Museumhuis.

Waterlandsmuseum de Speeltoren

monnickendam, Noord-Holland (4.77km)  -  Waterlandsmuseum de Speeltoren heeft het oudste met de hand bespeelbare - maar ook valste - carillon van de wereld. Luister naar dit wonderlijke klokkenspel, speel zelf een deuntje en duik in de interessante historie van Monnickendam en Waterland.

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (4.81km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

Stal Oostwal

amsterdam, Noord-Holland (4.93km)  -  In de groene omgeving vlak bij Broek en Waterland ligt Stal Oostwal. Hier doen ze van alles om kinderen een leuke dag te bezorgen. Daar spelen niet alleen hun pony's een grote rol bij, maar ook stoere trialbikes.

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (4.99km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

Bierderij Waterland

monnickendam, Noord-Holland (5.05km)  -  Proef biologische bieren bij proeflokaal en brouwerij Bierderij Waterland in Monnickendam. Kijk vanaf de balustrade de brouwerij in of volg een rondleiding.

Golfclub De Purmer

purmerend, Noord-Holland (5.15km)  -  Ontdek de gastvrije en welkome Golfclub De Purmer in Purmerend. Kom langs en beleef hoe BurgGolf voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service zorgt.

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (5.24km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderij Achtervennen