Bezoekerscentrum Tenellaplas

rockanje, Zuid-Holland (0.14km)  -  Bezoekerscentrum Tenellaplas is een perfect startpunt voor een wandeling door het duingebied van Voorne. Spot bijzondere vogelsoorten.

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (1.34km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (2.65km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

Zeeweg Pottenbakkers

rockanje, Zuid-Holland (3.13km)  -  Bij Pottenbakkerij Zeeweg vindt u het keramiekatelier en de kunstgalerie van Hennie Waalwijk en Ruud Bergkotte. Bezoek deze heerlijke culturele broedplaats in Rockanje.

Museum in den Halven Maen

tinte, Zuid-Holland (4.16km)  -  Koop ouderwetse snoep in het kleine particuliere Museum in den Halven Maen. Bezoek het cafeetje, plein, kruidenierswinkeltje en Halve Zoolentuin!

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (5.08km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Sint-Catharijnekerk (Brielse Dom)

brielle, Zuid-Holland (6.29km)  -  Ben je in het historische stadje Brielle, ga dan zeker even langs in de Sint-Catharijnekerk (Brielse Dom). Beklim de toren van deze blikvanger en bewonder het indrukwekkende interieur.

Historisch Museum Den Briel

brielle, Zuid-Holland (6.44km)  -  In de vroegere stadsgevangenis van Brielle is Het Historisch Museum Den Briel gevestigd. Dit museum vertelt onder andere het verhaal van de Tachtigjarige Oorlog.

Non-stop plezier bij overdekt speelparadijs Adventuredome

hellevoetsluis, Zuid-Holland (7.27km)  -  Duik in de Soft Play Area, ga lekker spelen met lego of speel een potje glow in the dark midgetgolf. Wil je liever naar buiten? Dat kan! Spring op de tokkelbaan, speel piraatje op het piratenschip of aai geiten en schapen bij de dierenweide.

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (8.75km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (8.93km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Atlantikwall Museum

hoek van holland, Zuid-Holland (9.16km)  -  De bezoeker vindt Museum Atlantikwall in een Duitse geschutsbunker. Dat is nog eens spannend!

Fort 1881

hoek van holland, Zuid-Holland (9.31km)  -  Leer over de leefwereld van soldaten in een fort. Dwaal in het Kustverdedigingsmuseum door oude, donkere kamers.

Historyland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.31km)  -  Ga op avontuur door eeuwenoude geschiedenis in Historyland. Bibber in de IJstijd tussen de mammoeten, onderzoek als wetenschapper fossielen en klim in een gevechtshelikopter. Historie komt hier tot leven!

Zwembad Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (9.33km)  -  Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

De Ballebak Brielle

brielle, Zuid-Holland (9.5km)  -  Bij regen en zonneschijn: spelen bij De Ballebak in Brielle kan altijd! Een overdekt speelparadijs inclusief een buitenspeeltuin voor mooi weer.

Stadsmuseum Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.57km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van Hellevoetsluis. In het Stadsmuseum vind je allerlei voorwerpen die door de eeuwen heen werden gebruikt in het dagelijks leven.

Nationaal Park Hollandse Duinen

hoek van holland, Zuid-Holland (9.69km)  -  Hollands trots: de blonde duinen naast de Noordzee. Wie kent het mooie beeld niet? De Zuid-Hollandse vastelandsduinen bieden je een afwisselend landschap. Ga op ontdekkingstocht!

Bowling Hellevoetsluis

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.77km)  -  Kies de beste bal, blijf voor de streep en houd je oog op de kegels. En... gooien maar! Op naar een spare of een strike bij Bowling Hellevoetsluis.

Wandelroute Kwade Hoek

goedereede, Zuid-Holland (9.78km)  -  De Kwade Hoek is een van de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee. Kleine waterplassen, groene duinvalleien en daarachter een uitgestrekt strand.

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (10.51km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

Bezoekerscentrum Het Staelduinse Bos

hoek van holland, Zuid-Holland (10.72km)  -  Het Staelduinse Bos in het Westland biedt een uniek stukje natuur. In het bezoekerscentrum d' Oude Koestal ontdekt de bezoeker alles over dit natuurgebied.

Natural High

Natural High

Ga voor actie op het strand Trotseer het zand en de zilte wind aan de kust van Ouddorp. Kom kitebuggyen of blokarten bij Natural High! Of waag je aan beide experiences op je stoere dagje uit op het strand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Openluchtmuseum De Duinhuisjes