Uitstapjes vlakbij Camping 't Veenmeer

Royal FloraHolland Eelde

eelde, Drenthe (5.41km)  -  Ontdek het wel en wee van een bloemenveiling tijdens een rondleiding bij Royal FloraHolland Eelde. Bezoekers zitten zelf in de kopersbanken en leren alles over de veilingklok.

Magnuskerk

anloo, Drenthe (5.95km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (7.51km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (7.52km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (8.55km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (9.11km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (9.3km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Dickens Room

haren, Groningen (10.2km)  -  Bibliotheek Haren herbergt een speciale ruimte: de Dickens Room. Hier bevindt zich een enorme collectie boeken van en over de auteur Charles Dickens.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (10.61km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (10.66km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping 't Veenmeer