1

Theetuin De Libel

andijk, Noord-Holland (1.5km)  -  Verscholen achter de dijk in Andijk ligt theetuin De Libel. Hier vindt je oase van rust, natuur en loslopende dieren, aangevuld met lekkernijen zoals scones en home made gebak.

Hoedenmuseum "Zet 'm op"

andijk, Noord-Holland (2.54km)  -  Hoeden, hoeden, hoeden! In Hoedenmuseum "Zet 'm op" bekijk je vierhonderd hoofddeksels, maar kun je ook een handgemaakte hoed kopen. Origineel!

Recreatiebedrijf Wat Aars - midgetgolf

onderdijk, Noord-Holland (4.32km)  -  De midgetgolfbanen van Recreatiecentrum Wat Aars zijn mooi aangelegd en ogen zeer strak en nieuw. Probeer hier ook een keer het minder bekende biljartgolf. Dit speel je op lange tafels die zijn voorzien van verschillende hindernissen.

Het Nederlands Stoommachinemuseum

medemblik, Noord-Holland (5.45km)  -  Wie meer wil weten over stoommachines is bij Het Nederlands Stoommachinemuseum op de juiste plaats. Het stoomgemaal is gebouwd in 1907 en werkt nog steeds!

Klimpark Streekbos

bovenkarspel, Noord-Holland (5.82km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Want natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij Klimpark Streekbos.

Kasteel Radboud

medemblik, Noord-Holland (6.14km)  -  Neem een duik in de geschiedenis tijdens een bezoek aan Kasteel Radboud. Dit is een prachtig kasteel uit de dertiende eeuw met een bijzondere collectie historische voorwerpen. En: ze hebben, net als in de middeleeuwen gebruikelijk was, een valkenier!

Bowlen, lasergamen of karten bij partycentrum Happy Days

grootebroek, Noord-Holland (6.86km)  -  Een leuke dag organiseren voor de hele groep is een pittige klus. De één wil ontspannen en lekker eten en de ander wil actief bezig zijn. De oplossing: Happy Days! Hier combineer je een smakelijk diner gerust met lasergamen, bowlen of poolen.

FunFestijn Indoorspeeltuin

medemblik, Noord-Holland (7.01km)  -  Bij indoor speelparadijs FunFestijn in Medemblik wacht een waar schateiland op nieuwsgierige piraatjes! In deze gezellig binnen- en buitenspeeltuin vermaken kinderen zich urenlang.

Meelmolen De Herder

medemblik, Noord-Holland (7.04km)  -  Molen De Herder in Medemblik maalt ambachtelijk meel voor de consument. Kom op een zaterdag zelf kijken hoe het meel wordt gemalen in de molen. Dit prachtige stukje oud-Hollandse techniek staat in volle glorie te pronken aan de Westerdijk.

Bowling en Partycentrum Medemblik

medemblik, Noord-Holland (7.19km)  -  Flits die pinnen er in één keer af en maak de blits op de bowlingbaan! In Bowling en Partycentrum Medemblik kun je bowlen op één van de acht bowlingbanen en eten.

Recreatiebad Enkhuizerzand

enkhuizen, Noord-Holland (7.54km)  -  Baantjes trekken, relaxen in de stoomcabine of meedoen aan aquajoggen. In Recreatiebad Enkhuizerzand is er voor jong en oud van alles te beleven!

Sauna de Bongerd

oostwoud, Noord-Holland (7.92km)  -  Een bezoek aan Sauna de Bongerd verkwikt lichaam en geest. Geniet van de verschillende sauna's en baden

De Bijenstal

opperdoes, Noord-Holland (7.93km)  -  Insecten komen hier wel heel dichtbij... Beleef de grappige en leerzame rondleiding door het bijenland. En vergeet Nederlands' grootste miniatuurtrein niet te bekijken!

Watersporteiland Robinson Crusoe

enkhuizen, Noord-Holland (8.28km)  -  SailWise biedt actieve watersportmogelijkheden voor mensen met een beperking, op het idyllische eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen.

Zeilen met de Alberdina

enkhuizen, Noord-Holland (8.38km)  -  Met de luxe, goed onderhouden tweemast klipperaak de Alberdina, maak je een heerlijke tocht op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren.

Stadsgevangenis Enkhuizen

enkhuizen, Noord-Holland (8.49km)  -  De Stadsgevangenis van Enkhuizen is een markant - en vooral heel scheef - gebouw in de stad. Bekijk dit stukje verleden en sta stil bij de situatie van gevangenen in deze vakkundig gebouwde cellen.

Salonboot Bep Glasius - Rederij V&O

enkhuizen, Noord-Holland (8.57km)  -  De comfortabele salonboot Bep Glasius van Rederij V&O vaart van april tot en met oktober tussen Enkhuizen en Stavoren. Geniet van het uitzicht over het mooie IJsselmeer.

Enkhuizer Almanak Museum - GESLOTEN

enkhuizen, Noord-Holland (8.57km)  -  GESLOTEN - Bezoek het Enkhuizer Almanak Museum, niet te missen tijdens een dagje Enkhuizen. Het oude boekje, vol met wijsheden, heeft een historie om u tegen te zeggen.

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

enkhuizen, Noord-Holland (8.58km)  -  In het Zuiderzeemuseum zie, hoor, voel en ruik je het dagelijkse leven van vroeger in het gebied rond de Zuiderzee. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de museumveerboot naar het buitenmuseum en bezoek authentieke huizen.

Museum van de 20e Eeuw

Museum van de 20e Eeuw

Korting op je tickets Benieuwd hoe 't dagelijks leven er in de vorige eeuw uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur binnen in een retro huiskamer of ga langs bij een ouderwetse herenkapper. En vergaap je aan vitrines vol Lego!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Villavakantiepark IJsselhof