1

Uitstapjes vlakbij Theater De Meervaart

-in the spotlights-

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.43km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.63km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

De Staalman

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  De elf meter hoge beer 'De Staalman' van Florentijn Hofman: kunstwerk als gatekeeper van het Staalmanplein in Amsterdam.

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland (2.03km)  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

-in the spotlights-

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.06km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

De Dagtoertaxi

amsterdam, Noord-Holland (2.51km)  -  Ga een dag op reis zonder zorgen. De chauffeur van de dagtourtaxi brengt je voor een gunstig tarief waarheen je maar wilt. Huur hem voor een enkele reis, dagretour of een compleet dagje uit.

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.97km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.2km)  -  Leef je helemaal uit op de klimparcours bij Be Boulder Amsterdam! Van makkelijk tot moeilijk: dit is een heerlijk actief uitje met je vrienden, het bedrijf of met het hele gezin. Want ook kinderen vinden dit fantastisch om te doen.

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (3.52km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater De Meervaart


-advertentiepositie-