1

Uitstapjes vlakbij Camping Drentse Weelde

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (1.1km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

RCN De Roggeberg

appelscha, Friesland (4.15km)  -  RCN de Roggeberg is een mooie vakantieplek op de grens van Friesland en Drenthe. Hier kom je tot rust en geniet je van de natuur. Overnacht in een tent, een bungalow of in een boshut!

Laco Bosbad Appelscha

appelscha, Friesland (4.3km)  -  Neem een duik in het Laco Bosbad Appelscha! Op zomerse dagen kun je lekker afkoelen in dit openluchtzwembad, met peuterbaden, een groot bad met speeltoestel, twee duikplanken en een glijbaan.

Boshuis Nij Hildenberg

appelscha, Friesland (4.46km)  -  Een droomplekje in het Friese Appelscha: Boshuis Nij Hildenberg. Het gezellige Scandinavische interieur, de natuur en de zachte bedden tellen samen op tot een vakantie om nooit te vergeten.

Bosbergtoren

appelscha, Friesland (5.29km)  -  Op het hoogste punt van Friesland, een enorme stuifduin, staat de 33 meter hoge Bosbergtoren. Vanaf deze bijzondere uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over het Drents-Friese Wold.

Uitkijktoren De Zeven

ravenswoud, Friesland (5.3km)  -  Beklim uitkijktoren De Zeven en ontdek de mooiste vergezichten van het weidse hoogveengebied Fochteloërveen in Ravenswoud. Achterhaal ook de bijzondere kraamkamer van kraamvogels.

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (6.93km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

OERmuseum

diever, Drenthe (7.87km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (8.78km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Drentse Weelde