Uitstapjes vlakbij Kasteel de Berckt

Vakantiepark en zwembad De Berckt

baarlo, Limburg (0.81km)  -  De Berckt is een vakantiepark met camping en een prachtig subtropisch zwemparadijs met een echte slotgracht, waterspuwende draken en een drakeneiland.

elke dag geopend 

Active Paintball

baarlo, Limburg (0.99km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

elke dag geopend 

Steylwandelroute

steyl, Limburg (1.11km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

elke dag geopend 

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (1.11km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

elke dag geopend 

Missiemuseum Steyl

steyl, Limburg (1.21km)  -  Het Missiemuseum toont honderden voorwerpen die missionarissen eens naar Steyl brachten.

's maandags gesloten 

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (1.23km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

open op zondag, woensdag 

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (1.32km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (1.37km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

elke dag geopend 

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (1.44km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

geopend, 21 mei t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (1.69km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

elke dag geopend 

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (1.69km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

elke dag geopend 

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen

tegelen, Limburg (2.11km)  -  Bewonder historisch en hedendaags keramiekwerk in Keramiekcentrum Tiendschuur in Tegelen. Of ga zelf aan de slag tijdens een van de leuke workshops.

's maandags gesloten 

Bilderberg Château Holtmühle

tegelen, Limburg (2.12km)  -  Verken Maastricht en Düsseldorf vanuit Bilderberg Château Holtmühle. Alle hotelkamers hebben een privébadkamer. Ook is het heerlijk genieten in het zwembad.

elke dag geopend 

Natuurcamping In 't Niet

maasbree, Limburg (2.69km)  -  Kamperen tussen het groen in de omgeving van het Limburgse Maasbree op Natuurcamping In 't Niet. Reserveer hier een tentje of ga voor een luxere overnachting in een trekkershut.

geopend, elke dag geopend 

Fletcher Château De Raay

baarlo, Limburg (2.82km)  -  Een oud, adellijk kasteelhotel en onderkomen voor nonnen dient nu als prachtig hotel voor degenen die rust en gastvrijheid zoeken.

elke dag geopend 

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (3.24km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

elke dag geopend 

Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg

venlo, Limburg (3.4km)  -  Eerst een stuk Limburgse vlaai en dan hop, op de Segway! Verken de omgeving van het Limburgse Venlo moeiteloos op dit hippe vervoersmiddel of met een muisstille E-scooter. Of kies voor nostalgie en ga op pad met een Solex.

elke dag geopend 

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (3.44km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

elke dag geopend 

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (3.53km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel de Berckt