1

Uitstapjes vlakbij Active Paintball

De Verborgen Tuin

venlo, Limburg (0.54km)  -  Ontdek een prachtig stukje verborgen natuur in De Verborgen Tuin in Venlo. Geniet van de vele soorten bloemen, planten en vijvers bij het kabbelende water.

Kasteel de Berckt

baarlo, Limburg (0.99km)  -  Vorstelijk overnachten? Kasteel de Berckt geeft elke groep een koninklijke behandeling.

Kloosterwandelroute

steyl, Limburg (2.11km)  -  Bekijk alle kloostercomplexen, kloostertuinen en huizen van voormalige rijke handelaren in het plaatsje Steyl.

Steylwandelroute

steyl, Limburg (2.11km)  -  Bekijk al wandelend het kloosterdorp Steyl en het romantische Tegelen met de historische kapel van Geloë en de stuw van Belfeld.

Het Wereldpaviljoen Steyl

steyl, Limburg (2.22km)  -  Op vakantie naar Ghana of Nicaragua? Daarvoor hoef je helemaal niet zover weg. Bezoek beide landen op één dag in het Wereldpaviljoen in het Limburgse Steyl.

Beeldenwandelroute Baarlo

baarlo, Limburg (2.27km)  -  In de wisselende omgeving van kastelendorp Baarlo kunnen op de beeldenwandelroute prominente kunstwerken bewonderd worden.

Limburgs Schutterij Museum

steyl, Limburg (2.3km)  -  In het Limburgs Schutterijmuseum is een grote collectie van voorwerpen tentoongesteld uit de schutterswereld in Nederlands en Belgisch Limburg.

Stuwroute Baarlo

baarlo, Limburg (2.3km)  -  Geniet te voet van het historische centrum van Baarlo met oude wasplaats, watermolen en kasteel.

Botanische Tuin Jochumhof

steyl, Limburg (2.36km)  -  In een mooi kloosterdorp, verborgen achter oude muren, ligt De Jochumhof: een enclave van natuur, historie en rust met een fenomenaal uitzicht over de Maas.

Monkey Town Venlo

venlo, Limburg (2.77km)  -  Ontdek hoe kinderen zich kunnen uitleven spelen bij Monkey Town Venlo. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen klimmen, glijden en rennen in de uitdagende en veilige binnenspeeltuin in Monkey Town.

Zwembad De Wisselslag

venlo, Limburg (2.85km)  -  Een baantje trekken, sportief bewegen of toch liever vrij zwemmen? Het kan allemaal in de drie lekker warme baden van overdekt Zwembad De Wisselslag in Venlo.

Koffieleut

maasbree, Limburg (3.5km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Kinderboerderij Hagerhof

venlo, Limburg (3.99km)  -  Maak kennis met alle dieren van de kinderboerderij. Ze staan al te wachten om geknuffeld en geaaid te worden! Na afloop kun je heerlijk genieten van pannenkoeken in het pannenkoekenrestaurant.

Maashopper en Maascruiser

belfeld, Limburg (4.31km)  -  De MaasHopper vaart als fietspendelboot tussen Venlo, Steyl en Arcen, maar is ook te boeken voor feesten en partijen.

Theater De Maaspoort

venlo, Limburg (4.85km)  -  Laat je betoveren door de vele voorstellingen en geniet achteraf van een hapje en een drankje bij Theater De Maaspoort.

Ontdek Venlo

venlo, Limburg (4.88km)  -  Het sfeervolle Venlo is als één van de oudste plaatsen van Nederland zeker een bezoekje waard. Met maar liefst 469 gemeentelijke en rijksmonumenten is er in deze stad genoeg te zien.

Museum van Bommel van Dam

venlo, Limburg (4.9km)  -  Museum van Bommel van Dam is een stedelijk museum met een ruime collectie moderne en hedendaagse kunst. Museum van Bommel van Dam heeft een groot aanbod van schilder-, teken- en beeldhouwkunst en fototentoonstellingen.

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek

venlo, Limburg (4.97km)  -  De meubelen van Leolux zijn wereldwijd befaamd en vele mensen dromen ervan. Maar hoe belandt zo'n mooi staaltje design in de woonkamer? Je volgt het hele proces in de meubelfabriek van Leolux in Venlo.

Vergaderen in Limburgs Museum

venlo, Limburg (4.97km)  -  Het Limburgs Museum is een inspirerende locatie voor een effectieve vergadering. Het museum biedt ook allerlei andere zakelijke mogelijkheden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Active Paintball