Uitstapjes vlakbij Vakantiepark De Meerpaal

Bunkermuseum Zoutelande

zoutelande, Zeeland (0.57km)  -  Stap binnen en ontdek het leven in een bunker. Door de apparatuur en uitrustingsstukken lijkt het net echt!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (0.79km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!

geopend op afspraak of bel +31 (0)118 56 12 52 

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (1.56km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

geopend, elke dag geopend 

Het Witte Schip - Midgetgolf

zoutelande, Zeeland (2.15km)  -  Het Witte Schip biedt een middagje midgetgolfen of voetbalgolfen midden in de duinen. Heb je alle holes gehad, geniet dan in het restaurant of op het terras van een hapje en een drankje.

elke dag geopend 

Ponyhof Aagtekerke: maak een strandrit!

aagtekerke, Zeeland (3.81km)  -  In de vakantie organiseert Ponyhof Aagtekerke iedere dag strand- of bosritten voor beginners en gevorderen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 57 06 44 29 

Alpacas Zeelandia

aagtekerke, Zeeland (3.94km)  -  Wie een dagje uit met alpaca's weerstaan? Deze aaibare dieren wachten op je bij Alpacas Zeelandia, waar je kunt wandelen met alpaca's. Of genieten van een high tea terwijl de alpaca's om je heen scharrelen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)118 583 999 

Vuurtoren 't Hoge Licht

westkapelle, Zeeland (4.49km)  -  Iedere avond vallen de lichtbundels van vuurtoren 't Hoge Licht over het Zeeuwse dorp Westkapelle. Bezoek deze karakteristieke vuurtoren bovenop een kerktoren.

open op zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

Speelboerderij Hof Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.64km)  -  Kom eten, drinken en spelen bij Hof Poppendamme. Hier kun je indoor en outdoor genieten op de boerderij.

elke dag geopend 

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.7km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Dijk- en Oorlogsmuseum het Polderhuis Westkapelle

westkapelle, Zeeland (4.99km)  -  De strijd tegen het water laait nog heftig op in het Polderhuis Museum. Leer in dit dijk- en oorlogmuseum alles over het ontstaan van Westkapelle en hoe de omgeving omging met dreiging van oorlog en water.

elke dag geopend 

Strandhotel Westduin: vergaderen in de duinen

vlissingen, Zeeland (5.01km)  -  Strandhotel Westduin in Vlissingen beschikt over negen vergaderzalen, waardoor het een geschikte locatie is voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland (5.61km)  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

's zondags gesloten 

Vuurtoren 't Lage Licht Westkapelle

westkapelle, Zeeland (5.85km)  -  Vuurtoren 't Lage Licht op de Zeedijk van Westkapelle brandt nog iedere nacht. De vuurtoren (ook wel Noorderhoofd of Westkapelle Laag) is open voor bezoek.

geopend, elke dag geopend 

Surfschool Domburg

domburg, Zeeland (6.09km)  -  Bij Domburg halen surfers met de juiste weersomstandigheden hun hart op, rijdend op de golven van de Noordzee. Wil je ook leren surfen of je surftechniek verbeteren? Ga dan naar Surfschool Domburg voor een leuke surfles! Op het strand Noordduine...

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 augustus 

Zwembad De Parel

domburg, Zeeland (6.43km)  -  Is de zee iets te koud? Ga dan lekker zwemmen in Zwembad De Parel in Domburg. Naast een binnenbad is er ook een buitenbad, saunalandschap en beautycentrum.

elke dag geopend 

Wellness & Beauty De Parel

domburg, Zeeland (6.43km)  -  Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in Wellness & Beauty De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

elke dag geopend 

Zomermarkt in Domburg

domburg, Zeeland (6.62km)  -  De hele zomer door is er op maandag een leuke markt voor voornamelijk vakantiegangers en dagjemensen in Domburg.

open op maandag 

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (6.69km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

elke dag geopend 

Marie Tak van Poortvliet Museum Domburg

domburg, Zeeland (6.77km)  -  De oude villa van kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet is in 1994 omgebouwd tot museum. Nu bekijk je er kunst- en cultuurtentoonstellingen.

elke dag geopend 

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen Domburg

domburg, Zeeland (6.84km)  -  In de Zeeuwse plaats Domburg vind je het gezellige pannenkoekhuis Vierwegen. Geniet hier van heerlijke lekkernijen en blijf daarna slapen in een van de hotelkamers.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark De Meerpaal