1

Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Mooi Oavelt

Vlinderparadijs Papiliorama

havelte, Drenthe (0.54km)  -  In Vlinderparadijs Papiliorama kun je wandelen door een wereld van exotische vlinders en genieten van bloemen en planten.

elke dag geopend 

Hunebed bij Havelte

darp, Drenthe (1.5km)  -  Bij Havelte ligt een indrukwekkend hunebed. Het is het twee na grootste hunebed van Nederland en een topper in de hunnebedden bouwkunst.

elke dag geopend 

Taman Indonesia: bewonder exotische vogels en zoogdieren

kallenkote, Overijssel (3.78km)  -  Tijdens een bezoekje aan dierenpark Taman Indonesia waan je je even in IndonesiĆ«. Bewonder prachtige exotische vogels en bijzondere Aziatische zoogdieren en geniet van de Indische cultuur.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

Museumboerderij De Karstenhoeve

ruinerwold, Drenthe (6.12km)  -  In historische boerderij De Karstenhoeve lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Stap binnen in het dagelijks leven van de bewoners en ervaar het Drentse boerenleven.

vandaag nog gesloten, geopend 2 mei t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

ruinerwold, Drenthe (6.14km)  -  Proef eens een echt Drentse Koe ijsje, gemaakt van verse melk. Speel daarna een potje boerenbiljart of verdwaal in het doolhof.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Nostalgische Paardentram De Nije Brink

ansen, Drenthe (6.89km)  -  Op de paardentram bekijken bezoekers rustig het oude Drentse esdorpenlandschap. Combineer het met een stop voor spelletjes of andere leuke activiteiten.

elke dag geopend 

IkeAir

frederiksoord, Drenthe (7.38km)  -  De luchtballonnen van IkeAir zijn relatief klein, maar dat maakt dat er veel tijd is voor gezelligheid en persoonlijke aandacht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)521 38 70 30 

Het Groene Geschenk

ruinerwold, Drenthe (8.56km)  -  Ontdek alles over kaarsen en boomkwekerij bij Het Groene Geschenk in Ruinerwold. Koop, maak en recycle kaarsen!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Mooi Oavelt