Uitstapjes vlakbij Camping Stadspark

Primark Groningen

groningen, Groningen (2.05km)  -  Ook in het noorden van Nederland is een Primark te vinden. De Ierse kledingketen heeft veel filialen in Nederland. Het concept van Primark is eenvoudig: low budget-kleding voor mannen, vrouwen, jongeren en kinderen.

Snoepwinkel Droppie Groningen

groningen, Groningen (2.27km)  -  Dropliefhebbers opgelet! Bij het Groningse snoepwinkeltje Droppie vindt je schappen vol met wel 300 soorten snoep en (oudhollands) snoepgoed. Je koopt er zoal muntdrop, salmiakdrop, framboosjes, dropmint staafjes, apekoppen en finse dropstockies.

Museum aan de A

groningen, Groningen (2.3km)  -  Ontdek de geschiedenis van de stad en provincie Groningen in het pittoreske Museum aan de A, opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

Wall House #2

groningen, Groningen (2.31km)  -  Aan de oevers van het Hoornse Meer in Groningen staat een bijzonder stuk architectuur: Wall House #2. Bewonder dit kleurrijke ontwerp van John Hejduk.

Groninger Museum

groningen, Groningen (2.33km)  -  Een iconische blikvanger in hartje Groningen: het Groninger Museum. Dit bijzondere gebouw vind je op een kunstmatig eiland, tegenover het Centraal Station.

Der Aa-kerk

groningen, Groningen (2.42km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (2.45km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

Ariola Groningen

groningen, Groningen (2.47km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen (2.49km)  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

Cadeauwinkel Lily & Rose

groningen, Groningen (2.49km)  -  Bij cadeauwinkel Lily & Rose in Groningen vind je van alles wat. Alle producten hebben een exclusief tintje en dat is leuk geven. Je vindt er zowel cadeautjes voor kinderen als voor volwassenen.

Groningsveer

groningen, Groningen (2.53km)  -  Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Stadspark