Mermaid Bootverhuur Makkum

makkum, Friesland (0.17km)  -  Friesland staat bekend om... varen! Ga zelf het water rond Makkum op met een bootje van Mermaid. Kies uit één van de gloednieuwe vier Seafinders (geen vaarbewijs nodig) of voor de 100 PK rib (wel een vaarbewijs nodig).

Beach Resorts Makkum

makkum, Friesland (0.76km)  -  Beach Resorts Makkum is gelegen nabij het oude vissersdorpje Makkum. Een ultieme locatie voor strand- en waterliefhebbers. De villa's liggen allemaal direct aan het water. Het zandstrand en een gezellige boulevard zijn op loopafstand.

Rondvaart It Preamke

makkum, Friesland (1.43km)  -  Vaar op een elektrische rondvaartboot door de binnenwateren bij Makkum en geniet met volle teugen van het Friese platteland.

Beautyresort en sauna De Leliehof

makkum, Friesland (1.71km)  -  Geniet in het aan het prachtige IJsselmeer gelegen beautyresort De Leliehof van een dag rust, ontspanning en weldaad. Het resort heeft verschillende sauna's, een whirlpool, een zwembad en verschillende beautyarrangementen.

Kazemattenmuseum Kornwerderzand

kornwerderzand, Friesland (3.63km)  -  De slag bij Nieuwpoort kent iedereen. Maar is ook de slag om het Kornwerderzand bekend? Het museum op de Afsluitdijk laat bezoekers afreizen naar het jaar 1940.

Afsluitdijk Wadden Center

kornwerderzand, Friesland (3.64km)  -  Pal aan de Afsluitdijk staat het Afsluitdijk Wadden Center. Hier leer je hoe de Afsluitdijk klaar wordt gemaakt voor de toekomst en wat deze dijk doet met de flora en fauna van het IJsselmeer.

Het Friese Museumdorp

allingawier, Friesland (4.14km)  -  Het dorpje Allingawier in Friesland ligt er nog net zo bij als vroeger. Naast twee kerkjes vind je hier een schilderswerkplaats, grote boerderij en grutterswinkel.

Zwembad Mounewetter

witmarsum, Friesland (7.62km)  -  Bij mooi weer genieten zowel kinderen als hun ouders in Waterpark Mounewetter van de zwembaden, ligweides en de waterspeeltuin.

Maisdoolhof Witmarsum

witmarsum, Friesland (8.89km)  -  Als de mais hoog genoeg is, kun je weer verdwalen in Maisdoolhof Witmarsum! Voor een heel laag bedrag, dat ook nog eens naar een goed doel gaat: de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (9.17km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (9.26km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

Museum De Tiid

bolsward, Friesland (9.35km)  -  In Museum de Tiid, gelegen in het schitterende stadhuiscomplex van Bolsward, maak je kennis met het rijke verleden van de regio Zuidwest-Friesland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiecentrum De Holle Poarte