Uitstapjes vlakbij Camping de Spaendershorst

De Beekse Toren

hilvarenbeek, Noord-Brabant (2.16km)  -  Bezoek de Beekse Toren, een historisch monument aan de Vrijthof in Hilvarenbeek met maar liefst zes zolders!

Bierbrouwerij De Roos

hilvarenbeek, Noord-Brabant (2.21km)  -  In Bierbrouwerij De Roos wordt het echte Hilvarense bier gebrouwen. Hoe dat gaat, ontdek je in het bierdocumentatiecentrum. Proeven mag ook!

Museum Dansant

hilvarenbeek, Noord-Brabant (2.61km)  -  Bezoek het orgelpaleis Museum Dansant en maak een ontdekkingsreis terug in de tijd over de geschiedenis van de orgel!

Museum De Dorpsdokter

hilvarenbeek, Noord-Brabant (2.65km)  -  Ontdek hoe een dokterspraktijk er rond 1800 uit zag in museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Allerlei instrumenten die de dokter gebruikte, zijn hier te zien.

Vakantieboerderij De Nieuwe Erf

diessen, Noord-Brabant (2.81km)  -  Op zoek naar een comfortabele groepsaccommodatie? Een verblijf in De Nieuwe Erf in Diessen is van alle gemakken voorzien. Verblijf midden in het Brabantse land en geniet van de natuur en de kinderboerderij voor de deur.

De Flaestoren

esbeek, Noord-Brabant (4.69km)  -  Wandel je een weg omhoog op De Flaestoren en geniet op 22 meter van een mooi uitzicht over natuurgebied de Flaes.

Thermen Goirle

goirle, Noord-Brabant (7.68km)  -  Ontdek wat Thermen Goirle om het lijf heeft! Hier zijn onder meer kristalzout- en eucalyptuscabines, een Turks Stoombad en een whirlpools te vinden.

Speelbos De Konijnenberg

middelbeers, Noord-Brabant (8.36km)  -  In Speelbos De Konijnenberg wacht het avontuur. Ontdek de geheimen van het bos en kom lekker spelen! Klauter over bruggetjes om bouw met z'n allen een grote boomhut.

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (8.91km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke driehoekige landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping de Spaendershorst