Cultureel Centrum Jan van Besouw

goirle, Noord-Brabant (0.48km)  -  Een voormalig klooster is het thuis van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Er is hier van alles te doen, een cultureel avondje uit kan niet meer stuk!

Thermen Goirle

goirle, Noord-Brabant (1.19km)  -  Ontdek wat Thermen Goirle om het lijf heeft! Hier zijn onder meer kristalzout- en eucalyptuscabines, een Turks Stoombad en een whirlpools te vinden.

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (2.3km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Intratuin Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.36km)  -  Tilburg is natuurlijk bekend van de grootste kermis van de Benelux, maar ook de Intratuin is leuk om te bezoeken!

De Voltage - Indoor Entertainment

tilburg, Noord-Brabant (3.38km)  -  Volop spektakel bij De Voltage! In deze enorme hal kun je kiezen uit twintig spectaculaire activiteiten. Inspiratie zat voor een actief dagje uit met vrienden of collega's!

Klim & Avonturenbos Rocks 'n Rivers

goirle, Noord-Brabant (3.89km)  -  Een klimparcours van anderhalf meter hoog of toch liever skyhigh gaan en het parcours van tien meter bedwingen: de keuze is aan jou in het Klim & Avonturenbos.

Museum Zusters van Liefde

tilburg, Noord-Brabant (3.89km)  -  Museum Zusters van Liefde toont de geschiedenis van de zustercongregatie, ook wel bekend als de 'Zuster van Tilburg'.

Grand Café Bolle

tilburg, Noord-Brabant (4.27km)  -  Een lekkere lunch of zin in 'barfood'? Bij het gezellige Grand Café Bolle smul je van lekkere gerechten en hapjes.

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.33km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

Natuurmuseum Brabant

tilburg, Noord-Brabant (4.43km)  -  Alles over de natuur vind je in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Het hele museum staat vol opgezette dieren, fossielen en bijzondere planten. Behalve kijken mag je hier ook lekker veel doen. Alle zintuigen worden geprikkeld!

Cinecitta

tilburg, Noord-Brabant (4.44km)  -  Pak een filmpje in stijl: plof in het pluche bij Cinecitta.

Uitkijktoren De Kempentoren

tilburg, Noord-Brabant (4.45km)  -  Beklim uitkijktoren De Kempentoren in Tilburg en ontdek de hoogste uitkijktoren van heel Noord-Brabant. Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 36 meter.

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant (4.45km)  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.49km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

Libéma Safaripark Beekse Bergen Zakelijk

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.55km)  -  In Safaripark Beekse Bergen krijgt uw zakelijke bijeenkomst een Afrikaans tintje. Een vergadering tussen de leeuwen of een personeelsdag met nieuwsgierige chimpansees? Er zijn diverse arrangementen.

Event Center Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.55km)  -  Safaripark Beekse Bergen is een spannende locatie voor je vergadering of relatiedag. Ga na afloop op safari in het park en spot de Big Five.

Speelland Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.55km)  -  Speelland Beekse Bergen bestaat uit zandstranden, een speeltuin en veel leuke attracties. Kinderen vermaken zich met de klimtorens, glijbanen en schommels of leven zich uit in het verkeerspark.

Safaripark Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.55km)  -  Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlifepark van de Benelux. Het park heeft meer dan honderd verschillende dierensoorten die je van heel dichtbij ziet tijdens een heuse safari.

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (4.57km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant (4.66km)  -  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

Ontdekstation013

tilburg, Noord-Brabant (4.72km)  -  Ontdek de wereld van techniek tijdens de vele workshops van Ontdekstation013 in de spannende Spoorzone.

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (4.73km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.74km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

Fundustry Antwerpen

Fundustry Antwerpen

€ 15,- korting per ticket Leef je uit in de stoere indoor hal vol oude auto's, schotten, attributen om je achter te verschuilen en potentiële tegenstanders! Elke dag zijn hier gave paintball-activiteiten te doen. Er worden verschillende spellen gespeeld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Heemerf De Schutsboom