1

Uitstapjes vlakbij Camping en Chaletpark De...

Strandmeer De Oldemeijer

rheeze, Overijssel (0.96km)  -  Lekker afkoelen op een warme dag? Plons in het water van Strandmeer De Oldemeijer in Rheeze.

elke dag geopend 

Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold

hardenberg, Overijssel (1.51km)  -  In het prachtige Overijsselse Vechtdal bevindt zich Vakantiepark 't Rheezerwold. In de omgeving zijn diverse musea en kastelen te vinden.

geopend, elke dag geopend 

Sprookjescamping De Vechtstreek

rheeze, Overijssel (1.6km)  -  Gekozen tot ANWB Top camping van 2021 | De Sprookjescamping geeft gasten de vakantie van hun leven. Kinderen genieten van theater of één van de andere leuke activiteiten.

geopend, elke dag geopend 

Race door de modder met Total Outdoor Events

rheeze, Overijssel (1.6km)  -  Race door de modder in een terreinwagen.... Dat wordt wel heel avontuurlijk. Een prachtig terrein bij de bossen geeft genoeg ruimte om te gassen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 559 85 366 

Familiecamping De Belten

rheeze, Overijssel (1.64km)  -  Familiecamping De Belten is een kindvriendelijke camping vol vakantieplezier. Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

geopend, elke dag geopend 

Zandverstuiving Rheezerbelten

rheeze, Overijssel (1.66km)  -  Verwonder je op Zandverstuiving Rheezerbelten over de prachtige natuur van het Vechtdal. Maak een wandeling of ga picknicken met het hele gezin!

elke dag geopend 

Camping 't Veld

rheeze, Overijssel (1.83km)  -  Geniet van een bijzondere kampeerervaring op de kleinste vijfsterrencamping van Nederland. Het zwembad, de prachtige omgeving en de verzorgde camping bezorgt iedereen een heerlijke vakantie.

elke dag geopend 

Kampeerdorp de Zandstuve

rheeze, Overijssel (1.96km)  -  Kampeerdorp de Zandstuve is dé vakantiebestemming voor een gezin met jonge kinderen.

geopend, elke dag geopend 

Cobus Speelkasteel

rheeze, Overijssel (1.96km)  -  Cobus Speelkasteel is een indoor speeltuin voor kinderen tot en met tien jaar op Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze.

elke dag geopend 

Zwemparadijs de Zandstuve

rheeze, Overijssel (1.96km)  -  Camping de Zandstuve heeft een subtropisch zwembad en een waterspeeltuin! Op zomerse dagen ligt het buitenbad klaar voor een verfrissende duik.

elke dag geopend 

Restaurant De Rheezerbelten - Pannenkoekenrestaurant en Bistro

hardenberg, Overijssel (2.08km)  -  Een pannenkoek eten of liever een exclusieve maaltijd verorberen? In Restaurant De Rheezerbelten is dat allebei mogelijk. Het restaurant heeft namelijk een bistro en een pannenkoekenrestaurant onder één dak.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (2.08km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (2.2km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

geopend op afspraak of bel +31 (0)523 26 23 15 

Vakantiepark De Kleine Belties

hardenberg, Overijssel (2.24km)  -  In het Overijsselse Vechtdal ligt Vakantiepark De Kleine Belties. Vanaf de camping zijn mooie fietstochten en lange wandelingen te maken door de bosrijke omgeving.

geopend, elke dag geopend 

Familiepark De Vechtvallei

diffelen, Overijssel (2.99km)  -  Familiepark De Vechtvallei in het Overijsselse Diffelen is een familiepark waar gasten zowel kunnen kamperen als overnachten in een chalet, bungalow of trekkershut. De camping heeft een christelijke signatuur.

elke dag geopend 

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (3.14km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

geopend, 24 maart t/m 25 juni 

Natuurcamping De Klashorst

diffelen, Overijssel (3.14km)  -  Natuurcamping De Klashorst is een kleinschalige camping midden in de prachtige Overijsselse natuur.

geopend elke dag geopend 

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (3.96km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!

elke dag geopend 

Vechtdalmuseum Hardenberg 't Stadhuus

hardenberg, Overijssel (4.15km)  -  Vechtdalmuseum Hardenberg is een typisch streekmuseum en neemt je mee op reis door de geschiedenis van Hardenberg en haar omgeving.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping en Chaletpark De Klimberg