1

Uitstapjes vlakbij VakantiePark Pagedal

Museumspoorlijn STAR

stadskanaal, Groningen (2.91km)  -  Museumspoorlijn STAR is de langste museumspoorlijn van Nederland tussen Veendam en Musselkanaal. Ga mee of blijf overnachten op een spoorwegemplacement!

Zwembad Noord Stadskanaal

stadskanaal, Groningen (4.35km)  -  Bad Noord is al sinds 1937 een begrip in Stadskanaal. Een gezellig openluchtzwembad voor baantjestrekkers en andere waterratten, met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt het NK Bommetje.

Museum Restaurant Slaait'nhoes

onstwedde, Groningen (5.67km)  -  In de gerestaureerde Saksische vakwerkboerderij Slaait'nhoes vind je nu een streekmuseum en restaurant. Een fijn startpunt om de regio Westerwolde te ontdekken met zijn kronkelende riviertjes, pittoreske dorpjes, oerbos en verborgen hoekjes.

Museum Kapiteinshuis Pekela

nieuwe pekela, Groningen (8.91km)  -  Breng een bezoekje aan de negentiende eeuw in het Kapiteinshuis Pekela, waar alles er nog net zo uit ziet als vroeger, toen kapitein Kornelis Jans Boon er woonde met zijn vrouw.

Dinopark Landgoed Tenaxx

wedde, Groningen (9.59km)  -  Op het Landgoed Tenaxx in Wedde houden levensgrote dino's zich schuil! Hoor je ze brullen in het woud? Ga op avontuur in het Dinopark op Landgoed Tenaxx. Het park zit ook vol bijzondere bomen.

Les Chevaux

buinen, Drenthe (12.06km)  -  Paardrijden door de bossen van Drenthe, dat klinkt toch heerlijk? Boek een buitenrit bij Les Chevaux en verken de Drentse Hondsrug te paard met een begeleider.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van VakantiePark Pagedal