1

Uitstapjes vlakbij Recreatiepark Marswâl

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (1.44km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (2.04km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

-aanbevolen door adverteerder-

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (3.06km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Museum Sloten

sloten, Friesland (3.45km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Maisdoolhof Veenwijk in Oudega - GESLOTEN IN 2023

oudega, Friesland (5.64km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Verdwaal lekker in Maisdoolhof Veenwijk en vind je weg naar de uitgang met escape opdrachten. Warm weer? Onderweg kun je lekker spelen met water en van alles ontdekken in de Onderwaterdier-Ontdekhoek. Heerlijk kliederen bij de...

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (6.96km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (7.2km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

Bezoekerscentrum Mar en Klif

oudemirdum, Friesland (7.56km)  -  Mar en Klif verhaalt over het mooie Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, over het ontstaan van de bossen en de geschiedenis van het veen. Bekijk de tentoonstelling, loop met de kinderen het dassenpad of neem een wandelroute mee om het gebied te...

Kabouterpad Elfbergen

oudemirdum, Friesland (7.56km)  -  De Friese kabouters wonen in bos Elfbergen. De boswachter heeft het zelf gezien! Daarom heeft hij een kabouterroute neergezet met leuke opdrachten en spelletjes. Met een beetje geluk kom je onderweg zelfs een echte kabouter tegen!

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

heeg, Friesland (7.74km)  -  Zoek de uitdaging met collega's of vrienden op het Friese water. Strijd met een zeilboot of ga sloepvaren! Of blijf aan wal voor spannende outdoor activiteiten. Ottenhome Heeg neemt je op sleeptouw!

Sybrandy's Speel- en Natuurpark

oudemirdum, Friesland (7.98km)  -  Vermaak je de hele dag in Sybrandy's Speel- en Natuurpark. Er zijn meer dan veertig leuke attracties voor kinderen van drie tot dertien jaar.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (7.98km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (8.56km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

Dagrecreatie De Hege Gerzen

oudemirdum, Friesland (8.63km)  -  Midgetgolfen, zwemmen in het IJsselmeer en lekker fietsen: De Hege Gerzen is een perfecte locatie voor een leuk dagje uit met familie of met collega's.

Pitch & Putt Golf Koudum

koudum, Friesland (9.26km)  -  Golf een kaksport voor rijkelui? Bij Pitch & Putt in Koudum niet! Combineer dit leuke spel met een ander uitstapje in Zuidwest-Friesland!

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (9.62km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (10.07km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

Kaasmakerij de Nylander

it heidenskip, Friesland (10.07km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (10.32km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark Marswâl