1

Uitstapjes vlakbij Kasteel Heeze

Kinderboerderij Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (5.15km)  -  Kinderboerderij Geldrop hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Ook is er een speeltuin aanwezig.

Kasteel Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (5.24km)  -  650 jaren strijd maken Kasteel Geldrop tot een prachtig, monumentaal pand. Verschillende bouwstijlen typeren de jarenlange geschiedenis van het kasteel.

Action Paragliding

sterksel, Noord-Brabant (5.64km)  -  Waan je in de wolken met een paragliding experience, of eh.. wanen? Het is werkelijkheid! Geniet intens van het panoramische uitzicht en voel je letterlijk zo vrij als een vogel met Action Paragliding.

Strabrechtse Heide

leende, Noord-Brabant (5.96km)  -  De weidse velden van de Strabrechtse Heide in Noord-Brabant kennen een rijk verleden. Ontdek wandelend, fietsend of te paard deze prachtige Brabantse natuur!

Natuurtheater De Donck

someren, Noord-Brabant (7.44km)  -  Het openluchttheater De Donck bestaat al heel lang. Al tientallen jaren is het theater het thuis van theatergezelschap De Speledonckers. Zij verzorgen elk jaar twee voorstellingen.

Herberghe de Coeckepanne

lierop, Noord-Brabant (7.85km)  -  In de mooie omgeving van het Brabantse Lierop bevindt zich Herberghe de Coeckepanne. Geniet hier van traditionele pannenkoeken in een boerderij van meer dan honderd jaar oud.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (8.08km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (8.19km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (8.29km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (8.29km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (8.3km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

Intratuin Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (8.35km)  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (8.38km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant (8.51km)  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

De Groote Heide

soerendonk, Noord-Brabant (8.55km)  -  Wandelen, fietsen, paardrijden. Buitenmensen kunnen hun geluk niet op in het prachtige natuurpark De Groote Heide, onder Eindhoven.

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (8.62km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

Strandbad Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (8.76km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

Kinderboerderij De Kleine Meer

valkenswaard, Noord-Brabant (8.81km)  -  Kinderboerderij De Kleine Meer in Valkenswaard wil kinderen kennis laten maken met dieren en het boerenleven. Ook is er te zien hoe wol en kaas wordt gemaakt.

Schaatsplezier bij IJssportcentrum Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (8.87km)  -  Wat is een winter zonder schaatsen? In IJssportcentrum Eindhoven heb je keuze uit drie verschillende ijsbanen. Glijd met je ijzers over het gladde, bevroren oppervlak en geniet optimaal van de winter.

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (8.9km)  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

Coffee Experiences

eindhoven, Noord-Brabant (9.13km)  -  Ben je een echte koffieliefhebber? Bij Coffee Experiences in Eindhoven maak je kennis met allerlei koffieculturen en koffietijdperken!

Bewonder de bijzondere auto's in het DAF Museum

eindhoven, Noord-Brabant (9.15km)  -  De DAF, in alle soorten en maten, speelt de hoofdrol in het Brabantse DAF Museum. Snuif de nostalgie op en bewonder de stoere sportauto's en legertrucks. Vergeet niet het pronkstuk te bekijken... de DAF Siluro!

Fietspad Van Gogh-Roosegaarde

eindhoven, Noord-Brabant (9.18km)  -  Fiets als het ware door een schilderij van Vincent van Gogh. Het bijzondere fietspad van uitvinder Daan Roosegaarde bootst (letterlijk) een schitterende sterrenhemel na.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Heeze