Uitstapjes vlakbij Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland  -  Relax in de sauna's en baden uit verschillende landen. Na een bezoek aan Thermen Bussloo voel je je als herboren!

elke dag geopend 

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (0.21km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 460 78 48 

Sla samen een balletje bij Pitch & Putt Bussloo

wilp, Gelderland (1.24km)  -  Heerlijk dagje buiten? Ga dan golf spelen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Hier kan iedereen golfen! En er is nog veel meer te doen zoals Minigolf USA, voetgolf, escaperooms of een epische strijd in de ondergrondse lasergame arena.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Meubelmakerij Passen en Meten

voorst, Gelderland (1.48km)  -  In twee dagen een zwaluwstraatverbinding maken? Bij Meubelmakerij Passen en Meten leer je dit voor elkaar te krijgen! Er zijn ook allerlei andere cursussen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 16 24 96 72 

Volkssterrenwacht Bussloo

bussloo, Gelderland (1.8km)  -  Ontdek de maan, sterren en planeten. Neem een kijkje bij Volkssterrenwacht Bussloo, met elke vrijdagavond een kijkavond.

open op vrijdag 

Recreatiegebied Bussloo

wilp, Gelderland (2.55km)  -  Kom golfen, zwemmen of varen bij Recreatiegebied Bussloo. Bij het strand zijn daarnaast genoeg voorzieningen om wat te eten of te drinken.

elke dag geopend 

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (3.3km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (3.72km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

gesloten, open van  1 april t/m 1 november, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

De Verborgen Tuinen van Bert Loman

voorst, Gelderland (3.78km)  -  In de Verborgen Tuinen groeien verschillende bomen en planten. Op de vele zitjes kunnen bezoekers heerlijk genieten van de rust en de afwisseling.

gesloten, open van  25 mei t/m 31 augustus, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (3.9km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

voorst, Gelderland (3.91km)  -  Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

geopend op afspraak of bel +31 (0)642 142 717 

Zwembad De Schaeck

twello, Gelderland (4.56km)  -  Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

elke dag geopend 

Wenters Sports Club Twello

twello, Gelderland (4.75km)  -  In Wenters Sports Club Twello is uitleven geen enkel probleem! Naast inspanningen is er ook de nodige ontspanning te vinden.

elke dag geopend 

De Levenstuinen van Het Groot Hontschoten

teuge, Gelderland (5.08km)  -  De Levenstuinen is een bijzonder tuinencomplex, dat aangelegd is volgens het Zen-principe.

gesloten, open van  12 april t/m 18 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (6.08km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Piloot voor een dag bij VliegExperience.nl

teuge, Gelderland (6.2km)  -  Bestuur zelf een vliegtuig of geniet van een prachtig uitzicht tijdens een rondvlucht bij VliegExperience.nl in Teuge. Het vliegveld bevindt zich aan de rand van de Hoge Veluwe. Mooi om dit natuurgebied eens vanuit de lucht te zien!

elke dag geopend 

De lucht in met Oordt Adventures

teuge, Gelderland (6.33km)  -  Varen waar de wind je heen brengt: in een luchtballon laat je alle controle los. Geniet van de stilte en het fantastische uitzicht met Oordt Adventures.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 35 051 

Ballonvaren met Oordt Adventures

teuge, Gelderland (6.33km)  -  Letterlijk de lucht in met Oordt Ballooning. Een luchtvaart over Neerlands prachtige natuur.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 35 051 / 06 53 72 22 35 

Skydive Teuge

teuge, Gelderland (6.42km)  -  Bij Paracentrum Teuge kun je om te ervaren wat een parachutesprong is, eerst een tandemsprong maken. Wil je echt verder in deze sport, volg dan springlessen.

elke dag geopend 

Blotevoetenpad Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (6.47km)  -  Schop de schoenen uit en ga de uitdagingen aan op het blotevoetenpad van Landgoed Buitenpost. Er is een route van 2,5 kilometer uitgezet langs allerlei obstakels. Een verrassing voor je voeten!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Thermen Bussloo