Uitstapjes vlakbij Museumwerf Vreeswijk

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (1.85km)  -  Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen en (groot)ouders gezellig met alle boerderijdieren kunnen knuffelen. Er wonen hier konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (3.86km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

Circus Tadaa

ijsselstein, Utrecht (4.93km)  -  Bij Circus Tadaa word je een echte circusster! Leer de kunst van jongleren, koorddansen of eenwielfietsen en laat je vrienden of collega's versteld staan van jouw acrobatiek.

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (6.68km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (6.69km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Mereveld

utrecht, Utrecht (7km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumwerf Vreeswijk