Uitstapjes vlakbij Ballonvaren met Oordt...

Skydive Teuge

teuge, Gelderland (0.22km)  -  Bij Paracentrum Teuge kun je om te ervaren wat een parachutesprong is, eerst een tandemsprong maken. Wil je echt verder in deze sport, volg dan springlessen.

Zwembad De Sprenkelaar

apeldoorn, Gelderland (4.05km)  -  Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

Tuinen De Roode Hoeve

nijbroek, Gelderland (4.18km)  -  Ontdek de sprookjesachtige Tuinen van De Roode Hoeve, rondom een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Wandel langs paden tussen wilde grassen, kleurrijke bloemperken, oude bomen en klimrozen. Of breng een bezoekje aan de pluktuin.

Jumpen bij FunZone Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (4.42km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark FunZone in Apeldoorn. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

Zwembad De Schaeck

twello, Gelderland (4.77km)  -  Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (4.89km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

Monkey Town Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5km)  -  Roetsj van de glijbaan en land op de heerlijke zachte kussens. In Monkey Town Apeldoorn kunnen kids zich bijna niet bezeren door alle zachte kussens die langs de speelattributen staan.

Multi Fun Bussloo

wilp, Gelderland (5.16km)  -  Heerlijk dagje buiten? Ga dan golf spelen bij activiteitencentrum Multi Fun Bussloo. Hier kan iedereen golfen! En er is nog veel meer te doen zoals Minigolf USA, voetgolf, escaperooms of een epische strijd in de ondergrondse lasergame arena.

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.29km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (5.31km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (6.17km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ballonvaren met Oordt Adventures