1

Uitstapjes vlakbij Museum Oud Keukengerei

Natuurspeelplaats Zuiderpret

den haag, Zuid-Holland (1.85km)  -  Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur. Hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

Kasteel De Haere

olst, Overijssel (3.39km)  -  Kasteel De Haere is gelegen tussen mooi onderhouden bossen en tuinen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en mooie feesten.

Kinderboerderij Wijhe

wijhe, Overijssel (5.06km)  -  Bij de kinderboerderij in Wijhe is het leuk voor jong en oud. Aai de konijntjes, bezoek de geitjes en bewonder de vogels in de volière. De boerderij zelf is geschilderd in vrolijke kleuren.

Paintball Nijbroek

nijbroek, Gelderland (5.34km)  -  Speel het spel Paintball in een mooie natuurgebied in Nijbroek! Deelnemers zijn uitgerust met een camouflagepak, gezichtsbeschermer en paintballgeweer.

Cross skaten en rolskiën

diepenveen, Overijssel (5.41km)  -  Ga cross skaten of rolskiën bij Buitensporen. Cross skaten (ook wel bekend als skiken) is skaten op luchtbanden met behulp van stokken, zodat je ook over bospaden en heuvels kan. Net als bij het echte langlaufen!

Poppenspe(e)lmuseum

vorchten, Gelderland (6.98km)  -  Het Poppenspe(e)lmuseum laat de geschiedenis van het poppentheater zien door middel van foto's, schilderijen, boekjes en natuurlijk echte poppenkasten.

Het Borgelerbad

deventer, Overijssel (7.34km)  -  Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

Wandelen op Landgoed Bonenburgh

heerde, Gelderland (7.59km)  -  Voor een fijne plek om te wandelen, kun je prima een middagje vertoeven op Landgoed Bonenburgh. Ook vind je er meer dan honderd soorten vogels, waaronder de zwarte zwaan en de ijsvogel. Een waar walhalla dus ook voor vogelspotters.

Tuinen De Roode Hoeve

nijbroek, Gelderland (7.69km)  -  Ontdek de sprookjesachtige Tuinen van De Roode Hoeve, rondom een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Wandel langs paden tussen wilde grassen, kleurrijke bloemperken, oude bomen en klimrozen. Of breng een bezoekje aan de pluktuin.

Villa Jacoba

heerde, Gelderland (7.83km)  -  Bij de Heerder Historische Vereniging spat de nostalgie er vanaf. De monumentale Villa Jacoba huisvest deze actieve vereniging met liefde voor de historie van Heerde.

Burnside Cablepark

emst, Gelderland (8.9km)  -  Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

De Koperen Ezel

epe, Gelderland (9.08km)  -  Bij Kinderboerderij De Koperen Ezel hebben ze wel vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

Epe on Ice

epe, Gelderland (9.28km)  -  Epe on Ice is een klein overdekte ijsbaan in het centrum van het dorp. Geniet van een rondje op de schaatsen of swing in de disco!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Oud Keukengerei