1

Uitstapjes vlakbij Open Erf De Groote Modderkolk

Zwembad Molenallee Loenen

loenen, Gelderland (0.97km)  -  Speel een potje waterpolo, sjees van de glijbaan of leef je uit op het springkussen. Molenallee is een openluchtzwembad in Loenen en leuk voor het hele gezin!

Valkenier Reinier de Vries

loenen, Gelderland (1.88km)  -  Reinier de Vries komt graag met zijn roofvogels op bezoek om een lezing of demonstratie te geven. Een bijeenkomst of feest krijgt er een speciaal tintje door!

Schaapskudde Loenen

loenen, Gelderland (2.03km)  -  De schaapskudde is dagelijks op de heide van de Loenermark te vinden. Ontmoet de kudde en zie hoe de schaapherder met zijn honden te werk gaat.

Kinderboerderij Kiboe

eerbeek, Gelderland (2.86km)  -  Op kinderboerderij Kiboe in het Gelderse Eerbeek wonen wel tweehonderd dieren. Kom beesten aaien en knuffelen op deze gezellige boerderij!

Openluchtzwembad Coldenhove

eerbeek, Gelderland (3.88km)  -  Zwembad Coldenhove is een mooi openluchtzwembad in Eerbeek. Met een groot bad en een leuke glijbaan kan jong en oud zich heerlijk vermaken tijdens warme dagen.

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (5.34km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

Tuincentrum Het Hoogeland

beekbergen, Gelderland (5.34km)  -  Het Hoogeland is een zorgboerderij met kassen, een papiermolen en modeltuinen waar bezoekers vrij in rond kunnen lopen.

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (5.69km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (5.75km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.41km)  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (7.48km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (7.53km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

apeldoorn, Gelderland (7.59km)  -  Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (7.84km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

Kinderboerderij De Maten

apeldoorn, Gelderland (8.33km)  -  Midden in de wijk De Maten en aan de grens van het Matenpark in Apeldoorn ligt Kinderboerderij De Maten. Kom hier knuffelen met dieren!

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

voorst, Gelderland (8.37km)  -  Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

Natuurgebied Woudhuizen

apeldoorn, Gelderland (8.41km)  -  Haal een frisse neus in het prachtige Natuurgebied Woudhuizen. Wandel of fiets door dit bos- en bloemrijke gebied.

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (8.71km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Zwembad Rhienderoord

brummen, Gelderland (8.82km)  -  Relax in het Turkse stoombad, ren over de loopmat of kom lekker baantjes trekken. Zwembad Rhienderoord laat jong en oud genieten van het water!

't Pannekoekhuis Hoenderloo

hoenderloo, Gelderland (8.88km)  -  Bij 't Pannekoekhuis Hoenderloo staan wel tachtig verschillende soorten pannenkoeken op de kaart. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken.

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (8.93km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (8.97km)  -  Relax in de sauna's en baden uit verschillende landen. Na een bezoek aan Thermen Bussloo voel je je als herboren!

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (8.97km)  -  Kom tot rust in Thermen Bussloo. Hier vinden bezoekers heerlijke sauna's en baden, zowel binnen als buiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Open Erf De Groote Modderkolk