Uitstapjes vlakbij Barbara's Beauty Barn

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (5.09km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Camping Zwanemeer

gieten, Drenthe (5.1km)  -  Vlak bij Assen aan de rand van het bos in Gieten ligt Camping Zwanemeer. Er zijn grote open middenvelden en genoeg speelvoorzieningen voor kinderen, zoals een openluchtzwembad, speeltuintjes en er is een recreatieprogramma.

geopend, elke dag geopend 

Hotel 't Zwanemeer

gieten, Drenthe (5.39km)  -  Het zonneterras van 't Zwanemeer in Gieten wordt in de zomer druk bezocht door fietstoeristen. Het hotel-café-restaurant ligt namelijk aan een populaire fietsroute door Drenthe.

elke dag geopend 

Kerkje van Gasselternijveen - groepsaccomodatie

gasselternijveen, Drenthe (5.41km)  -  De gereformeerde kerk van Gasselternijveen is enkele jaren geleden omgetoverd tot groepsaccommodatie Het kerkje van Gasselternijveen.

elke dag geopend 

Ponybar

gieten, Drenthe (5.49km)  -  Uitgaan in Gieten kan in de Ponybar, aan de Brink. Bijna iedere maand is hier livemuziek!

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Camping de Hondsrug

eext, Drenthe (5.83km)  -  Tussen de Drentse dorpen Eext en Annen ligt de gezellige familiecamping De Hondsrug, in een schitterende omgeving, midden op de Drentse heuvelrug.

geopend, elke dag geopend 

Recreatiecentrum Hunzepark

gasselternijveen, Drenthe (6.28km)  -  Water, een mooie omgeving en een onderkomen, dat zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Sla je een balletje op de tennisbaan of ga je toch liever kanoën? Op Recreatiecentrum Hunzepark is genoeg te beleven.

geopend, elke dag geopend 

Vakantiepark Hunzepark

gasselternijveen, Drenthe (6.28km)  -  Vakantiepark Hunzepark ligt pal naast het Hondsruggegebied. Het park beschikt onder andere over sportbanen, een zwembad en fiets- en kanoverhuur.

elke dag geopend 

Dorpsmuseum De Kluis

eext, Drenthe (6.52km)  -  Stap binnen in de oude diepvrieskluizen van dorpsmuseum de Kluis en ontdek de geschiedenis van Eext, waaronder allerlei verdwenen ambachten.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag 

Rijk der Kabouters

eext, Drenthe (6.55km)  -  In het Rijk der Kabouters maak je kennis met de wereld van kabouters. Wandel langs kronkelende paadjes en ontmoet ruim tweehonderd kaboutervriendjes!

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Zwembad Noord Stadskanaal

stadskanaal, Groningen (6.79km)  -  Bad Noord is al sinds 1937 een begrip in Stadskanaal. Een gezellig openluchtzwembad voor baantjestrekkers en andere waterratten, met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt het NK Bommetje.

geopend, elke dag geopend 

Camping De Lente van Drenthe

gasselte, Drenthe (8.32km)  -  De kindvriendelijke camping De Lente van Drenthe ligt op het prachtige natuurgebied de Drentse Hondsrug. Geniet optimaal van rust en natuur!

geopend, elke dag geopend 

Camping De Lente van Drenthe

gasselte, Drenthe (8.32km)  -  Camping De Lente van Drenthe is perfect voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en sportievelingen.

geopend, elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Barbara's Beauty Barn