Uitstapjes vlakbij Barbara's Beauty Barn

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (5.09km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Ponybar

gieten, Drenthe (5.49km)  -  Uitgaan in Gieten kan in de Ponybar, aan de Brink. Bijna iedere maand is hier livemuziek!

Dorpsmuseum De Kluis

eext, Drenthe (6.52km)  -  Stap binnen in de oude diepvrieskluizen van dorpsmuseum de Kluis en ontdek de geschiedenis van Eext, waaronder allerlei verdwenen ambachten.

Zwembad Noord Stadskanaal

stadskanaal, Groningen (6.79km)  -  Bad Noord is al sinds 1937 een begrip in Stadskanaal. Een gezellig openluchtzwembad voor baantjestrekkers en andere waterratten, met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt het NK Bommetje.

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (7.83km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

Stationsgebouw NOLS

veendam, Groningen (8.24km)  -  Bezoek een station van vroegere eerste klasse en belandt in de geschiedenis van de stoomtrein bij stationsgebouw NOLS in Veendam.

Museumspoorlijn STAR

stadskanaal, Groningen (8.51km)  -  Museumspoorlijn STAR is de langste museumspoorlijn van Nederland tussen Veendam en Musselkanaal. Ga mee of blijf overnachten op een spoorwegemplacement!

Magnuskerk

anloo, Drenthe (8.79km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (8.91km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

Museum Kapiteinshuis Pekela

nieuwe pekela, Groningen (9.86km)  -  Breng een bezoekje aan de negentiende eeuw in het Kapiteinshuis Pekela, waar alles er nog net zo uit ziet als vroeger, toen kapitein Kornelis Jans Boon er woonde met zijn vrouw.

Verken regio Westerwolde Zuid-Oost Groningen

bellingwolde, Groningen (10.26km)  -  De regio Westerwolde in Oost-Groningen is historisch van groot belang geweest bij het ontstaan van Nederland. Ontdek markante steden en dorpen, ongerepte natuur en heerlijke cultuur. Tourist Info Westerwolde helpt je op weg!

Buitencentrum Boomkroonpad

drouwen, Drenthe (11.29km)  -  Beklim het enige Boomkroonpad in Nederland en wandel heerlijk tussen de verschillende uitkijktorens. Ontdek het prachtige bos op verschillende hoogtes, van onder de grond tot aan de toppen van de bomen.

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (11.36km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Barbara's Beauty Barn