1

Uitstapjes vlakbij Hotel-restaurant Riche

Kasteelmuseum Julie Postel

boxmeer, Noord-Brabant (0.59km)  -  Vroeger was het een ziekenhuis, nu een museum en kasteel in één. Kasteelmuseum Julie Postel laat oude tijden herleven!

Camping Hengeland

afferden, Limburg (3.72km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (5km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Rivierduinenroute

afferden, Limburg (5.28km)  -  Heide, water, bijzondere dieren en planten. Beleef de Limburgse natuur tijdens de Rivierduinenroute.

Stadswandeling door Gennep

gennep, Limburg (6.17km)  -  Ontdek te voet de rijke geschiedenis van het charmante Limburgse Gennep. Wandel langs kunstwerken en plof onderweg neer op een terrasje.

Museum Het Petershuis

gennep, Limburg (6.2km)  -  Museum Het Petershuis beschikt over een collectie van archeologische en hedendaagse voorwerpen uit de regio. Het museum vormt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.

Nederlands Golfmuseum

afferden, Limburg (7.72km)  -  Ontdek hoe de golfsport ontstaan is in Nederland en hoe het zich heeft ontwikkeld. Een boeiende reis door de tijd!

Golfbaan Bleijenbeek

afferden, Limburg (7.72km)  -  Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

ZooParc Overloon

overloon, Noord-Brabant (7.88km)  -  Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige gedeelte waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

Openluchttheater Overloon

overloon, Noord-Brabant (8.52km)  -  Prachtig gelegen in de bossen van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum vind je het Openluchttheater Overloon. Een plek waar theater tot leven komt!

Landal De Vers

overloon, Noord-Brabant (9.17km)  -  Landal De Vers ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon. Het park heeft een overdekt zwembad en luxe, vrijstaande bungalows. Recreatiemeer 't Schaartven ligt op vijf minuten rijden.

Recreatiegebied Mookerplas

plasmolen, Limburg (9.19km)  -  Recreatiegebied De Mookerplas is een verademing voor watersportliefhebbers. Kanoën, roeien, zeilen, surfen: het kan hier allemaal!

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (12.13km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

Wandelroute Het Reindersmeer

well, Limburg (12.13km)  -  Het Reindersmeer is een indrukwekkend natuurgebied met water, zandafgravingen, bossen en tal van (water-) dieren en planten, om heerlijk in te wandelen.

Speelbos de Boskoel

well, Limburg (12.13km)  -  Bouw zandkastelen of hutten, slinger tussen de bomen of wandel een heel eind. Speelbos de Boskoel is geweldig voor iedereen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel-restaurant Riche