Uitstapjes vlakbij Restaurant Tante Koosje

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (2.43km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

Ontdek Healey en zijn auto's in het Healey Museum

vreeland, Utrecht (3.69km)  -  Als je ze ziet zeg je: oh ja! De door Donald Healey ontworpen auto's zijn niet voor niets wereldberoemd. Vooral zijn sportwagens die na de oorlog furore maakten op de racecircuit! Ze zijn te zien in het enige Healey Museum ter wereld in Vreeland.

Rondvaart over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

loosdrecht, Noord-Holland (3.91km)  -  Een vaartocht door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen of langs de oevers van de rivier de Vecht. Bij Rederij Loosdrecht wordt het een ware beleving! Met heerlijke lunch of koffie met gebak aan boord.

Ottenhome

kortenhoef, Noord-Holland (4.21km)  -  Ottenhome verhuurt zeilboten, sloepen, roeiboten en kano's voor een dag varen over de Wijde Blik. Leuk voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (4.75km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Imkerij en B&B 't Schuurtje

loosdrecht, Noord-Holland (4.96km)  -  Maak even een tussenstop tijdens je fiets- of wandeltocht bij Imkerij 't Schuurtje. Bekijk de kaarsenmakerij, de landwinkel en natuurlijk de bijen.

Zeilschool en haven Vinkeveen

vinkeveen, Utrecht (6.07km)  -  Verken de Vinkeveense Plassen en begin bij Vinkeveen Haven! Hier kun je verschillende boten huren of een kano, waterfiets of supboard. Leuk voor een groep: kies een watersportactiviteit!

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (6.53km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Intratuin Hilversum

kortenhoef, Noord-Holland (6.73km)  -  Winkelen en tuinieren gaan hand in hand bij Intratuin Hilversum in het plaatsje Kortenhoef.

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (6.85km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (6.97km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (7.23km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

Fort Abcoude

abcoude, Utrecht (7.24km)  -  Ga op ontdekkingstocht in het oudste fort van de Stelling van Amsterdam, het Fort bij Abcoude!

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (7.36km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (7.54km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtse Plassen

maarssen, Utrecht (7.54km)  -  Met je eigen gezelschap of tijdens een rondvaart, een dagje op het water is heerlijk! Rederij Stichtse Vecht zorgt met haar vloot voor een onvergetelijke ervaring op het water van de Vecht of de Loosdrechtse Plassen.

Pygmalion Beeldende Kunst

maarssen, Utrecht (7.65km)  -  Pygmalion Beeldende Kunst is gevestigd in Maarssen, aan de romantische rivier de Vecht. Het museum is klein en daardoor erg intiem.

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (7.95km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen, een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (8.01km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

Buggyrijden in het Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (8.15km)  -  De zon schijnt op je gezicht en de wind waait door je haren. Maak een ritje in een buggy, zo op de openbare weg, langs de mooiste plekjes van het Gooi. Of probeer eens een ouderwetse Solex!

Tuinderij en Theetuin Sperwershof

's-graveland, Noord-Holland (8.16km)  -  Stel een eigen boeket samen in de pluktuin, drink een kopje thee onder de linden of volg een cursus bloemschikken bij Tuinderij Sperwershofl!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Tante Koosje