1

Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij De Vechtse...

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (1.2km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (2.18km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (2.2km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (2.62km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

Dutch DJ Academy

utrecht, Utrecht (3.15km)  -  Wat doet een DJ nou eigenlijk allemaal? Doe een workshop DJ waarmee je dat kunt ervaren. Heb je aspiraties om zelf DJ te worden, dan kun je op de Dutch DJ Academy een cursus volgen. In beide gevallen word je begeleid door professionals in het vak.

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (3.63km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (3.64km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (4.28km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (4.34km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij De Vechtse Hoeve